ZETApress

hírportál

Mikulásgyári duma

Új munka után néztek a dumagépek. A Comedy Central bemutatja humoristái a Mikulásgyárba látogattak, a Mikulás szolgálatába álltak a népszerű stand up-osok.

Burszán Vera (Három Kismalac), Litkai Gergő, Janklovics Péter, Hajdú Balázs és Bellus István a Felvonulási téren felállított Mikulásgyárba látogattak, serényen csomagolták a gyerekeknek szánt ajándékokat és egy kis nosztalgiázásra is maradt idejük. A kis csapat nem üres kézzel érkezett, mindenki egy-egy személyes és vicces ajándékkal készült, melyet szépen becsomagolva, csúszdán küldött a rászoruló családok fája alá.

Burszán Vera, Litkai Gergő, Janklovics Péter, Hajdú Balázs és Bellus István bebizonyította, hogy nemcsak a színpadon, hanem a Mikulás gyárában is megállják a helyüket. A humorista csapat serényen csomagolta a futószalagon érkező ajándékokat a jól cél érdekében, ám a nagy munka nem vette el a jókedvüket, sőt a karácsonyi díszek és a csillogó szaloncukorpapírok között újra gyereknek érezték magukat.

Válogattam a játékok között és egyszer csak a gyerekkori álmaimat találtam meg, a miniflippert és a csattogós lepkét. Azonnal ki is próbáltam mind a kettőt, de főleg az utóbbira voltam kíváncsi, ha már mindig azt hallgatom, hogy mit tudhatok én erről-arról, ha akkor még csak a csattogóst toltam. Most már tudom, milyen lepkézni, de bevallom, többre számítottam, szóval inkább ott hagytam a Mikulásnak ? mesélte nevetve Janklovics Péter, aki annyira belevetette magát a játékba, hogy társai hamarosan az ajándékcsúszda tetején találták, ahonnan lelkesen adagolta az újabb csomagokat.

Miután az alkalmi baby sitter, Bellus István lekönyörögte Pétert a csúszdáról, az ő ajándéka is a dobozba került. Egy hímzett törülköző, amelyet még ikertestvére adott neki, de használni sosem tudta, azon ugyanis a Gyöngyi név áll szép, nagy betűkkel.

A testvéremtől kaptam ezt a nagyon szellemes ajándékot, fogalmam sincs, milyen indíttatásból. A családban nincs Gyöngyi, így még el sem cserélhette, egyszerűen csak jó poénnak szánta. Mivel én hasznát nem venném ? mert nem fogom egy Gyöngyibe tekerni magam ?, inkább felajánlom valakinek, aki igazán örül majd neki ? árulta el István, aki szintén szeret humoros meglepetésekkel kedveskedni szeretteinek, de arra mindig figyel, hogy az ajándék ne csak vicces, hanem használható is legyen. Végül mindenki becsomagolta és feladta a csomagját, remélve, hogy örömöt okoznak vele azoknak a családoknak, ahol a Mikulásgyár és a Comedy Central ajándékait teszik a fa alá.

Szóljon hozzá!