ZETApress

hírportál

Dalra fel!

Minden eddigit felülmúló, globális online tehetségkutató verseny indult december elsején Avon Voices néven, amelyre a legszebb hangú hölgyek jelentkezését várja egy nemzetközi zsűri. Zséda is hisz a fiatal tehetségekben ? tudtuk meg Lantai Józseftől.

Az Avon Voices nem mindennapi feladatra vállalkozott: a világ minden pontjáról beérkező nevezések nyomán próbálják megtalálni a legtehetségesebb női énekeseket. Zséda is kíváncsian várja, Magyarországról milyen nevezések kerülnek a nemzetközi zsűri elé. Hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője szerint az igazi tehetség megtalálja az útját, ám a siker senkinek sem garantált.

Zséda hisz a fiatal tehetségekben és mindenkit arra biztat, mutassa meg a hangját a világnak. ? Mindig az első lépést megtenni a legnehezebb. Összeszedni minden bátorságunkat, akarásunkat és hitünket, hogy lépjünk egyet a semmibe, csak azért, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Igaz ez mindenre az életben, de különösen így van a színpad esetében. Nem hiszek az eltékozolt tehetségekben! Akinek ez a sorsa, ez az útja, az igenis képes arra a bizonyos első lépésre. Tudja, ha itt az idő ? mondta Zséda, aki arra biztatja hazánk szép hangú lányait, jelentkezzenek a globális megmérettetésre.

Emlékszem rá, hogy én már kislányként sem tudtam semmi mást elképzelni, csak azt, hogy egyszer majd a színpadon fogok állni. Aki rászánja magát arra az első, mindent eldöntő lépésre, annak persze azt is tudnia kell, hogy a siker senkinek nincs garantálva. Még nekem sem. Minden új lemez, minden új dal egy újabb újrakezdés, egy újabb lépés az ismeretlenbe, és ilyenkor nincs más mellettünk, csak a hitünk és az akaratunk. Az a törhetetlen vágy, hogy megmutassuk, hogy elmondjuk, elénekeljük mindazt, ami bennünk van. Az Avon Voices pedig erre egy kitűnő lehetőség ? tette hozzá az énekesnő. A nevezéshez nem kell mást tenni, csak a weboldalon kiválasztott dalt elénekelni és az ezt rögzített videót feltölteni február 13-ig a verseny honlapjára. Mutasd meg te is a világnak a hangodat!

Szóljon hozzá!