ZETApress

hírportál

Tehetségkutatás interneten

Globális online énekes tehetségkutató és dalszerző verseny indul! Fergie, Diane Warren és Natasha Bedingfield zsűrizi a pályázatokat ? tudtuk meg a Red Lemontól.

Kétségtelenül a tehetségkutatók korát éljük. Most egy, az eddigiektől merőben eltérő, igazán izgalmas és világraszóló megmérettetésre hívják fel a figyelmt. Az AVON Voices a világ minden tájáról várja a tehetséges énekesek és dalszerzők jelentkezését.

Útjára indul az Avon Voices, az első globális online énekes tehetségkutató és dalszerző verseny. A globális zsűri olyan híres sztárokból áll, mint Fergie (hatszoros Grammy-díjas énekesnő), Diane Warren (neves dalszövegíró), Natasha Bedingfield (Grammy-díjra jelölt énekesnő/dalszövegíró), Valeriya (orosz énekesnő), Delta Goodrem (ausztrál énekes), Sheila E.(Grammy-díjra jelölt női dobos), David Pack (Grammy-díjas énekes/zeneszerző és zenei producer) és Maia (kolumbiai énekesnő).

Az egy éves program fénypontja a 200 továbbjutó számára egy fantasztikus utazás lesz egy különleges helyszínre, ahol professzionális zenei képzésen és átalakításon vehetnek részt, valamint produkcióikról videoklip készül. A tehetségkutató két legtehetségesebb énekese elkészítheti saját albumát. ? Az AVON már 125 éve támogatja a nőket, hogy megtalálják saját hangjukat és valóra váltsák álmaikat. Most pedig ezzel az új, világszintű tehetségkutatóval boldogan adunk lehetőséget azoknak a nőknek, akik szeretnék megmutatni a hangjukat, a dalukat és a történetüket ? mondta Andrea Jung, az AVON elnök-vezérigazgatója. December elsejétől él a program hivatalos weboldala, ahová feltölthetők a videók.

Éneklés: Az online énekes tehetségkutató nők számára elérhető, egy dalt kell kiválasztani a weboldalon szereplő listáról, annak előadását megörökíteni, és erről feltölteni a videót 2011. február 13-ig az AvonVoices.com oldalra.

Szavazás: Bárkiből lehet tehetségkutató, minél több tehetséges ember felkutatásával, videók megtekintésével, és a kedvenc Avon Voices versenyzőkre szavazva befolyásolható a végkimenetel. Áprilistól októberig négy fordulóra kerül sor, a továbbjutókat a zsűri véleménye és az online szavazások összesítése alapján határozzák meg. (Az első hivatalos szavazás 2011. április 22-én kezdődik, de már ezt megelőzően is lehet tetszést nyilvánítani.)

Dalszerzés: Nők és férfiak is részt vehetnek a dalszerző versenyben egy eredeti dal megírásával, mely inspiráló, reményt adó és optimizmust sugall. A digitális fájlt és a dalszöveget az AvonVoices.com oldalra kell feltölteni 2011. május 20-a és 2011. július elseje között.

Zeneletöltések az AVON nőket érő erőszak elleni kampányának támogatására: Az AvonVoices.com több mint egy tehetségeket felkutató program. Az év folyamán a dalok letölthetőek lesznek, és a bevétel egy részével az AVON nőket érő erőszak elleni kampányát támogatják. Mostanáig az AVON több mint 30 millió dollárral segítette a nőket érintő erőszak elleni küzdelmet: oktatással, direkt segítségnyújtással és megelőző programokkal.

Szóljon hozzá!