ZETApress

hírportál

Hangolódj az ünnepre!

Valódi sztárok és sztárzenekarok adnak különleges koncertet december 4-én, szombaton az Allee Bevásárlóközpontban 15 órakor, 16:30-kor és 18 órai kezdettel. Tóth Vera és a Budafok Big Band, Kuzbelt Péter és a Louranda Bird Abreu, Szulák Andrea, Charlie és a Budapest Jazz Orchestra garantálja a kiváló hangulatot Bronzvasárnap előestéjén.

A rendezvény megtekintése ingyenes. Művészek és zenekarok változtatják igazi élménnyé a karácsonyi készülődést hétről-hétre az újbudai Allee Bevásárlóközpontban. Először 15-kor Tóth Vera és a nemzetközileg is ismert Budafok Big Band teremti meg az ünnepi hangulatot. A Showder Band két sztárja 16:30-kor lép színpadra. Louranda Bird Abreu (Luanda) énekesnő és a szaxofonvirtuóz Kuzbelt Péter forró latin hangulattal varázsolják el az érdeklődőket. Európa legjobb jazz big band-je, az ország legismertebb könnyűzenei nagyzenekara a Budapest Jazz Orchestra nem kisebb sztárokkal, mint Szulák Andreával és Charlie-val együtt ígér fergeteges élményt minden zenét szerető jelenlévőnek.

A karácsonyi örömzenélés nem fejeződik be, hiszen az Allee Bevásárlóközpont az ezüst- és az aranyvasárnap előestéin, december 11-én és 18-án a nemzetközi zenei világ kiválóságait hozza el Újbudára. Így bárki találkozhat több nemzetközi gospel kórus előadásával, vagy olyan művészekkel, mint Berki Tamás, Fassang László, Pribojszki Mátyás, vagy éppen Johnny K. Palmer ? tudatta Baricz Árpád Beszédíró.

Szóljon hozzá!