ZETApress

hírportál

Exkluzív éteri ajándék

Füleket készíteni, egereket megfogni, Ákosból felkészülni! Októberben majd? két héten át lesz szüksége rájuk annak, aki versenybe száll a Class FM exkluzív ajándékáért Ákos lemezbemutatójára ? tudtuk meg Rubin Rékától. (A színpadra kitalált énekesről 2008-ban írtam.)

Rendhagyó lemezbemutatójára várja Ákos a Class FM hallgatóit. Októberben új kihívás várja azokat a hallgatókat, akik a Morning Showban Balázsék záporozó kérdéseire, vagy a megújult honlap kvízére válaszolva bizonyíthatják be, mennyire naprakészek, ha Ákosról, a hazai popikonról van szó. A tét nem kevés, hiszen a szerencsések részt vehetek az énekes exkluzív lemezbemutató estjén.

Holnap indul a Class FM nagy versenye, melyben már kora reggel Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri tesztelik a hallgatókat, mennyire jól ismerik az immár 16. magyar lemezével jelentkező Ákost. A legjobban vizsgázó hallgatók közül minden reggel kiválasztanak egy szerencsést, aki harmadmagával Ákos vendége lesz új lemeze: A katona imája különleges lemezbemutatóján. Aki pedig még több izgalomra vágyik, az új honlapon tesztelheti tudását a páros belépőkért a hét minden napján.

Az exkluzív premierest Ákos jelképes ajándéka rajongóinak és a rádió hallgatóinak a támogatásért, amely az elmúlt négy évben segítette az album elkészítésében. Október 20-án, szerdán este az Uránia Filmszínházban ebbe a hosszadalmas munkába nyernek betekintést a Class FM hallgatói, ahol a legújabb videoklip mellett a lemez készítéséről forgatott dokumentumfilmet is az elsők között láthatják.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Ákos az Urániában | ZETApress

Szóljon hozzá!