ZETApress

hírportál

Sugarak a kifutón

Keresztes Ildikó bőrszerkóban lépett kifutóra hatalmas sikert aratva a Sugarbird bemutatóján! Gyönyörű koktélruhák és kabátok, szexi fehérneműk, alakot kiemelő darabok, csillogó anyagok és rafinált szabásvonalak, azaz nőiesség mindenekfelett.

Az immáron ötös fogattá bővült Covergirls, azaz Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita idei őszi-téli kollekcióját jellemezték a fentebbek. A bemutatón először lépett kifutóra együtt az öt lány, ám az est igazi meglepetése Keresztes Ildikó volt, aki profikat megszégyenítő módon mutatta be a dögös darabokat, s végig elemében volt a színpadon ? tudtuk meg a Red Lemontól.

Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervezővel közösen kreált 2010-es őszi-téli kollekcióját a zene inspirálta és célja, hogy a meglehetősen nőies darabokkal az igazi nő meg tudja mutatni önmagát. Sylvi ruháinál a fekete szín és a csillogó anyagok, mint például a selyem és a szatén dominálnak. Regina szögre akasztotta a sportos darabokat, s saját bevallása szerint bizonyosan a korral jár, de a nőiesebb ruhákat részesíti előnyben. Éva új ruhái habkönnyű, lenge és buggyos anyagból születtek. Linda továbbra is hangsúlyozza macskanő-mivoltát testre simuló darabjaival. Zita nagyszerűen beilleszkedett a csapatba, ugyanis az ő darabjai is a nőiséget hangsúlyozzák.

Bencsik Tamara forró produkciója nyitotta a több szempontból is különleges és emlékezetes bemutatót, amelyen végre először szerepelt együtt a Debreczeni Zitával kiegészült Covergirls. Az énekesnő sokat mutató szexi bodyban adta elő azt a dalt, amelyet DJ Sterbinszky külön erre az alkalomra írt Tamarának.

Az est igazi meglepetése Keresztes Ildikó volt, aki energiabombaként robbant a kifutón: az énekesnő végig mosolyogva mutatta be a Covergirls legdögösebb darabjait. Az RTL Klub X-Faktorának mentor-nagyasszonya igazán elemében volt a bemutatón, még léggitározott is a fotósok legnagyobb örömére.

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Többen azt mondták, úgy viselkedtem a kifutón, mintha világ életemben modellkedtem volna. Megjegyezték, milyen jól néztem ki, én pedig azon csodálkoztam, hogy eddig ezt nem vették észre ? nevetett az énekesnő, aki megjegyezte, a tornász múlt és a színpadi rutin nagyban hozzájárult a sikeréhez. ? Besöpörtem a jóleső bókokat és bevallom őszintén, kedvet kaptam a dologhoz. Elképzelhető, hogy felbukkanok még a kifutón ? tette hozzá.

A bemutató a zene jegyében telt, s ezt nemcsak az énekesnők szereplése jelentette: az est hangulatáért felelős Roxy DJ-k is kaptak egyedi tervezésű, kizárólag az ő személyiségükre szabott Sugarbird pólót, amelyben büszkén vonultak kifutóra a lányokkal.

Az új kollekcióra a Király család is kíváncsi volt, Hajas László pedig gratulált a tervezőként most debütáló Debreczeni Zitának, akinek azért is fontos volt az esemény, mert unokahúga, Dóra is kifutóra lépett vele együtt. Az eseményt Besenyei Gergő kiváló fotói illusztrálják.

Szóljon hozzá!