ZETApress

hírportál

Megújult a MEXX

Új csapattal, színvilággal ünnepli az őszi évszakot a Mexx márka. A Mexx divattermékeivel segít kifejeznünk valós személyiségünket és egyéniségünket ? tudatta Pádár J. Vivien.

Ruhái kombinálhatóságával lehetővé teszi, hogy megmutathassuk, kik vagyunk a világban. Az önkifejezés hangsúlyos elemei a kiegészítők. Minden egyes darab személyes tűzzel rendelkezik, mely kihangsúlyozza lényünk egyediségét, és megkülönböztet másoktól.

A Mexx nekünk, városi embereknek tervezett. Ruháit a nagyvárosok hétköznapjainak öltözködési szokásai ihlették melyekben jól érezzük magunkat, kihangsúlyozza személyiségünket és színkavalkádjai klisémentessé teszik számunkra a divatvilágot.

A megújulás színei

Állandósított színe a misztikus lila lett, melyet minden ruhadarabján megtalálhatsz közvetlenül, vagy éppen az apró részletekben. Mindezt megfűszerezi a feltűnően ragyogó ezüst, a varázslatos óceánkék, a pompás smaragzöld és a mediterrán rubinvörös, melyek a ruhatáradat egy igazi téli mesévé varázsolják.

Az őszt ünnepelte a MEXX

A Mexx a WestEnd City Centerben rendkívüli rendezvény keretén belül mutatta be a minap a közönségnek az új őszi/téli kollekcióját. Az eseményen számos MEXXtrákkal kedveskedtek a résztvevőknek.

MEXXtrák az üzletben

Lendvai Lilla stylist segített a vásárlóknak kiválasztani a nekik legjobban álló ruhadarabokat, míg az Il-Makiage profi sminkesei az őszi trend színeit, vonalait hangolták össze a kiválasztott ruhákkal. Közben finom pezsgővel, csokival és MEXX ajándékokkal kedveskedtek az eladók a betérő vásárlóknak.

MEXXtrák a színpadon

A Millennium udvarban pedig Kovács Áron szórakoztatta az embereket. Beszélt a Mexxről, kvízjátékokkal kedveskedett az érdeklődőknek, beszélgetett Lendvai Lillával az idei trendi divatról, és felkonferálta a nagy sikerű Király Viktort, illetve az őszi kollekciót felvonultató nagyszabású divatbemutatót.

Regisztrálók és kedvelők

Helyszínen sokan érdeklődtek és regisztráltak az új Premium Törzsvásárlói Szolgáltatásra, és like-olták a Roland Divatház oldalát a Facebookon. A rendezvényről készült képek idekattintva ugyanott megtekinthetők.

Szóljon hozzá!