ZETApress

hírportál

Ambrus Alexandránál

A Nyugati téri Alexandra Könyvesház I. emeleti Kávézójában Gerő Ambrus képzőművész egyéni kiállítását nyitotta meg Hajdú Balázs, a Showder Klub humoristája tegnap este 18 órakor. A tárlat június 6-ig látható hétfőtől szombatig 10-tól 22 óráig, vasárnap 10-től este 20 óráig.

Gerő Ambrus a Pécsi Tudományegyetem ötödéves festő szakos hallgatója. Második önálló Francia agár a? Picasso című kiállításán grafikai munkái láthatók. Rajzait a humor, az egyszerűség és gyorsaság jellemzi. Témái közt szerepel irodalmi élményei, egykori kertje, land art illetve konceptuális kert ötletei, valamint Picasso egyik legkülönösebb kutyája, az örökké alvó francia agár.

A megnyitó látogatóinak lehetősége volt szerepelni egy csoportos, beállított tablófotón, mely a festőművész hallgató első archiváló szándékú projektjének második állomása. A képen szereplők elektronikus úton kapják meg a fényképet. Ösztönzésül és a részvét megbecsüléseképpen kisorsoltak egy kiállító által felajánlott ajándékot is. A kiállítás anyaga idekattintva látható.

Szóljon hozzá!