ZETApress

hírportál

Táncolj anyuval!

A Balansz Tánciskola Anyuval táncolok címmel óvodás korú gyermekek számára meghirdetett rajzpályázata lezárult. A beérkezett sok-sok szép rajz megérdemli, hogy egy kiállítás sorozaton belül minél több emberhez eljuthasson ? tudtuk meg Lantai Józseftől.

A Balansz Tánciskola így kívánja megköszönni, hogy sok gyermek gondolja úgy, hogy Anyuval táncolni jó! Az első kiállítás megnyitójára január 8-án, szombaton 11 órai kezdettel kerül sor a Bálint Házban, ahová meleg kakaóval és pogácsával várják a gyerekeket és a táncolni szerető felnőtteket, és megtekinthetik a kis piktorok munkáit. Itt kerül sor a nyertes rajzok kihirdetésére és díjazására is.

A látogatók február 3-ig tekinthetik meg a beérkezett műveket. A rajzpályázat célja, hogy felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára, amely együtt is végezhető a Balansz Tánciskolában, így a szülő és a gyermek közösen, és tartalmasan tölti az idejét, és még az egészségével is törődik, hiszen a tánc igen komoly mozgásforma. A rajzok bármilyen technikával maximum A4-es méretben készülhettek.

December 31-ig több módon (postán, e-mailben, a helyszíneken vagy a Facebook-on) is eljuttatták a műveket a kedves szülők, illetve az óvodák segítőkész munkatársai. Az értékelésre a Facebook-on került sor, itt tekinthették meg a rajzokat a rajongók, és szavazhattak a nekik legjobban tetsző alkotásra. Az általuk legjobban kedvelt három kép alkotója nyert gyermek-felnőtt Balansz táncbérletet. A beérkezett alkotásokból egy kis összeállítás idekattintva megtekinthető. Holnap 11 órára tehát irány a Bálint Ház a Révay utca 16-ban!

Szóljon hozzá!