ZETApress

hírportál

XX. Hó?Show mától

Ma nyílik a 20. HÓ-SHOW+ és a SPA&WELLNESS kiállítás a Hungexpon, amelynek a háziasszonya Béres Alexandra ? tudta meg Rozs Borbála a sajtótájékoztatón. A Hungexpo Zrt. részéről Ganczer Gábor, míg a Magyar Turizmus Zrt. nevében Horváth Gergely üdvözli a kiállítókat és a vendégeket.

Az Autó-Motorsport Expo 2010 kiállítói is bemutatkoznak. Idén még több kaland, még több élmény, még több program lesz, melyhez rengeteg kedvezmény csatlakozik. Miután jó húsz évesnek lenni, így a HÓ-Show+ kerek évfordulójához a szervezők ünnepi szolgáltatásokat csatoltak a belépőhöz. A 20 éves a HÓ-SHOW ? napi 20 értékes ajándék, 1000 forintos azonnal levásárolható utalvány ? sí- és snowboard felszerelések és ruházati cikkek vásárlásához, összesen 300 ezer forintot érő kuponfüzet, amely vásárláskor a kiállítóknál váltható be, november hónapban +1 ingyen korizási lehetőség a C pavilonban lévő 1800 m2-es igazi koripályán. Kedvezmény 2 magyarországi sí-centrumban:. Eplényben és Mátraszentistvánon.

Hó?Show jeggyel a Hősök terén párhuzamosan zajló Fridge fesztiválra szóló jegyre 20%-os kedvezmény és egy forralt bor jár, a Fridge-re váltott jegyekkel a Hó-Show+ 50%-os kedvezménnyel látogatható. Az interneten egy exkluzív nyereményjátékon 150 db ingyenes Hó-Show+ belépőt és egy 2 személyes egyhetes álomsíelést sorsolnak ki.

A kiállítás a teljes téli sportkészültség választékával várja a vásárlókat: az utolsó divat és a szerényebb pénztárcákhoz mért tavalyi legjobb felszerelések és ruhák is kikerülnek a standokra. Az idén is lesz börze, a használt áruk vására. A turisztikai kínálatot különösen érdekessé teszik a kedvezmények, és a díszvendég Ausztria különleges ajánlatai.

Jégben és hóban sem lesz hiány az idén. Az idei újdonság a tisztes hokipálya nagyságú ?1800 m2-es ? műjég, amely a kiállítás után a tervek szerint egészen februárig, zavartalanul üzemel. A fedett pálya Budapest legnagyobb összefüggő, sportolásra és kikapcsolódásra alkalmas jégfelülete lesz. A HÓ-Show+ idején a használat díja benne van a kiállítási belépő árában. Persze lesz ?műtél? is: indoor lesiklópálya és sífutópálya működik majd az A pavilonban, szánhúzó kutyák ? hóhelyzettől független – bemutatója a szabadban! Míg a látogatók a Karácsony-szigeten már a decemberi ünnepekre készülhetnek, édesség, ékszer, dekorációs kellékek várják a vásárlókat.

Az Egészség, Turizmus és Életmód kiállítás kilencedik alkalommal hoz nyarat a téli hangulatba. A SPA kiemelt témája a diéta. Béres Alexandra, a kiállítás háziasszonya, így a vele tartott pódiumbeszélgetéseken akár e téma is szóba kerülhet. A színpadi előadások folyamatosan zajlanak, közben Rimovszky szépségszalonba, Avon Szépségszigetre, Egészségszigetre, Curves klubba is várják a nagyközönséget. A standokon a termálvizes fürdők, wellness szállodák, aquaparkok és élményfürdők legszélesebb választékával ismerkedhetnek meg a látogatók. Egészségben utazunk ? a Magyar Turizmus Zrt. a kiállítás első napján megrendezésre kerülő konferencián ismerteti a jövőbeni kampánytéma részleteit a szakmai érdeklődők számára.

Nemzetközi trendekbe és újdonságokba az International Wellness Institute szervezésében zajló konferenciák adnak betekintést. Az idén először mérnek TEREPRALLY-időt a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.. Az off-road-os és sportautós kiállítás az A és D pavilonban illetve a Terracross pályán és a tereprally befutó pályán egész hét végén zajlik. A rendezvényekre az autós és motoros sportágak minden szakágából érkeznek csapatok, versenyzők, köztük a legismertebb legsikeresebb bajnokokkal, mint Talmácsi Gábor, ifj. Tóth János, Besenyei Péter, Michelisz Norbert, Szalay Balázs, Wéber Gábor, Herczig Norbert személyesen is találkozhatnak a rajongók és érdeklődők!

A tereprally utolsó kilométereit gyűrő terep-celebek például az Opel Antarával versenyző Szalay-Bunkoczy kettős, a Nissanos Korda-Tóth kettős a Raid of the Champions futam két napi, szakaszos versenye után, 14-én érkeznek a helyben felépített speciális, majd 3 kilométeres off-road pályára, a szuperfináléra. A tereprally bajnokság pezsgős eredményhirdetésére vasárnap este kerül sor a TEREPZÓNA kiállításon.

Sport, kaland, élmény így foglalhatjuk össze a november 12-14-ei hétvégét a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A Volánbusszal érkezők 50%-os kedvezményben részesülnek a Volánbusz belföldi járatain. A Hungary Carddal rendelkezők kedvezményt kapnak a belépőjegy árából. Belépőjegyek Üdülési csekk ellenében is válthatók! A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak és érvényesek a Hó-Show+, Spa&Wellness és Terepzóna kiállításokra, de nem érvényes a szomszédos Erotika kiállításra. A Hó-Show+-ra váltott belépőjegy felmutatásával ingyenesen vehető igénybe a fedett korcsolyapálya a C pavilonban, egész novemberben.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Árverés a gyermekekért | ZETApress

Szóljon hozzá!