ZETApress

hírportál

Syma lakáskultúra

Március 12-13-14-én, péntektől vasárnapig a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban a 7. Lakáskultúra élőben kiállítás, ahol kedvezményesen vásárolhatunk a közel 100 hazai és külföldi gyártó trendi kínálatából ? tudtuk meg Veréb Katától.

Az év első nagyszabású lakberendezési kiállítását március 12-13-14-én rendezik a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, ahol minden nap 10 és 18 óra között látogatható a Lakáskultúra élőben kiállítás. Látnivaló akad majd bőven, hiszen a hatalmas kiállítótérben közel 100 hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be árukészletét.

A hazai cégek mellett többek között francia, olasz, török és osztrák termékekkel találkozhatnak a kiállításra látogatók. Egyiptom pedig nemzeti standon reprezentálja kínálatát a Lakáskultúra élőben kiállításon. Az új kollekciók ? bútorok, textilek, világítástechnikai berendezések, szaniterek, dekorációk ? most valósággá válnak; akik tehát a trendekről, színekről, mintákról, anyagokról kézzelfogható bizonyságot akarnak szerezni, ezúttal megtehetik, ráadásul a cégek által nyújtott és a kiállítói katalógusban elhelyezett kuponokkal olcsóbban meg is vásárolhatják a kiválasztott termékeket.

Érdemes tehát alaprajzzal, centiméterrel érkezni, hiszen az érdeklődők lakberendezőkkel, szakemberekkel is találkozhatnak, akik szívesen segítenek a konkrét elképzelések kivitelezésében. A lakással kapcsolatos egyéb problémák megoldásához pedig (a dugulás-elhárítástól a nyílászárók cseréjéig) a Direktmester Kft. munkatársai állnak a látogatók rendelkezésére.

A három napos kiállításon felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálhatják a kedvüknek való programot: a rendezvény színpadán sztárvendégek szórakoztatják majd a kikapcsolódni vágyókat. Találkozhat többek közt Béres Alexandrával, Gianni-val, és további meglepetés sztárvendéggel.

A kiállítás és vásár kísérőrendezvénye az ízlelő show, a gasztro-sarokban különféle ízletes ételeket kóstolhatnak meg, a gyerekeket pedig készségfejlesztő programokkal várják a játszósarokban. További részletek a kiállítás katalógusában a folyamatosan frissülő weboldalukon olvashatók.

Megközelítés és kedvezmények

A SYMA Sport- és Rendezvényközpont könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedési eszközökkel, többek között a 2-es metróval. A vidékről érkezőknek ? akik a Volánbusz járatait veszik igénybe ?, csak idefelé kell a jegyet megváltaniuk, s visszafelé is ugyanazzal utazhatnak, ha a kiállítás helyszínén, a rendezvényszervező EME?Hungary standján lepecsételtetik azt.

Azok az érdeklődők, akik regisztráltatják magukat a Lakáskultúra honlapján, az 1400 forintos felnőtt jegyet 500 forinttal olcsóbban kapják meg a helyszínen. A kiállítás katalógusában nemcsak a kiállítók névsora és a részletes program található, de sok-sok kupon is, amelyekkel jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak a látogatók.

Szóljon hozzá!