ZETApress

hírportál

Jól muzsikált az erdő

DíjátadásA 15 éves Muzsikál az erdő Minősítő Oklevelet vett át, melynek értelmében a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat a Minősített Fesztivál címet viseli. Az oklevél átadó ünnepségre a Magyar Fesztivál Szövetség évadzáró budapesti konferenciáján került sor ? tudatta a Muzsikál az Erdő Alapítvány.

Az oklevelet Márta István elnök adta át, melyet Szabó Lajos, a Muzsikál az erdő főszervezője, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnöke és Matúz Viktória, a Muzsikál az Erdő Alapítvány titkára vették hétfőn át. A június 18-ai Erkel színházbeli sajtótájékoztatójukról idekattintva olvashatunk.

A minősítés folyamata egy külső szakember személyes jelenlétével valósult meg, szigorú szakmai szempontrendszer alapján. A minősítés egy országos, nívós végjegy, amely reprezentálja egy-egy fesztivál, rendezvénysorozat színvonalát, így a 15 éves munka elismerése, megerősítése a Muzsikál az erdő esetében.

A Muzsikál az erdő fesztivált bárhol meg lehet rendezni, de sehol máshol nem lehet megrendezni, hiszen a fesztivál szervezőinek lelke találkozott az erdő lelkével. A fő cél a természet szeretetének erősítése a művészet erejével. A környezettudatosság fontosságának erősítése, a természet kincseinek megismertetése a részvevőkkel. A szervezők olyan helyszíneket választottak ki, amelyek ismertek a turisták előtt, de olyan aspektusból mutatják meg azokat, amire mindenki rácsodálkozik. A fellépők válogatása, a szervezők lelkesedése új dimenzióban mutatja be az erdőt ? írta Elekes Zoltán, a Magyar Fesztivál Szövetség alelnöke a Muzsikál az erdőről készített minősítő szövegében.

Az országos elismerés új lendületet ad a szervezőknek, a megújulás rendezőelve az eddig kialakult szervezési elvek megőrzésével és a minőség további előtérbe helyezésével valósul meg. A Muzsikál az erdő résztvevői a jövőben is természetes léptékű valóságba érkeznek, melyben jól érezik magunkat a családtagjainkkal, barátainkkal és új ismerőseinkkel együtt. A 2019-es évadban várják az érdeklődőket a Minősített Fesztivál címet birtokló Muzsikál az erdő rendezvényekre! Részletes információik honlapjukon megtalálhatók. Ha muzsikál az erdő, akkor jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés következik!

Szóljon hozzá!