ZETApress

hírportál

A RadioInform sikeres első éve

Szól a rádióAz első magyar-olasz online rádió, a RadioInform egy éves. Az egyre növekvő hallgatói tábor igényéhez igazodva a szerkesztőség az induláshoz képest már év közben bővítette rovatait és adásszámait.

Az olasz magazin heti két adással jelentkezik, és szinte minden héten valamelyik rovatban új interjúk hallhatók. A Pozitív Rádióban megszólaltatott érdekes személyek, elhangzó történetek tovább növelték a rádió népszerűségét és hallgatottságát.

Az interjú rovatban sztárok, különleges emberek vallanak életfilozófiájukról, művészetükről, hétköznapi életükről. Az EgészségInformban színvonalas, a hétköznapi ember számára is könnyen követhető orvos-interjúk segítenek eligazodni a hallgatóknak az egészségügyi problémák megoldásában.

A RadioInform részt vesz kulturális események szervezésében, és lehetővé teszi, hogy a hallgatók egymással is találkozhassanak. A jövő évi tervek között szerepel jelentős könyvek kiadásának támogatása, és különféle közösségi programok létrehozása ? tudatta Faragó Rita főszerkesztő, kívánva egyúttal békés, boldog új 2010-et!

Szóljon hozzá!