ZETApress

hírportál

Sikerült a varázslat!

Kata és Luca A Fal előttHa ezt is bevarázsolod a tízesbe, boszorkány vagy! Bár a mondat után a 100-asba került a piros labda, Sebestyén Balázsnak igaza volt A Fal tegnap esti sorsfordító gameshow adásában. Luca szinte megbabonázta a piros labdákat ? amelyek, ha beleesnek az adott összegbe, akkor azok levonásra kerülnek. Az előzmények idekattintva olvashatók.

Mivel a nővére nem fogadta el a szerződésben felajánlott összeget, így több mint négymillió-hatszázezer forintot költhetnek álmaik megvalósítására. Kata és Luca között már gyerekkorukban is szoros volt a kapcsolat, amit tovább erősített, hogy édesapjukat a munkája Olaszországba szólította, így a két lány két és fél évet töltött Torinóban, ahol kezdetben csak azt tudták megkérdezni olaszul, hogy hol van a mosdó. A kezdeti nehézségeket gyorsan leküzdve, megtanulták a nyelvet, mi több, az olasz temperamentum személyiségükre is átragadt. Saját bevallásuk szerint hangosak, és nem egyszer lehet azt érezni, hogy sokak.

A testvérek nem csak lélekben, de fizikailag is közel vannak egymáshoz, mivel úgy 200 méter van jelenlegi otthonaik között. Talán ennek a szoros köteléknek is köszönhető, hogy remek összjátékkal és persze a zöld és piros labdák szerencsés számhoz érkezésével komoly összeget gyűjtöttek össze, amit elsősorban a szüleik 30. házassági évfordulójára szeretnének költeni. Terveik szerint, egy közös úttal, illetve egy nagycsaládi vakációval is szeretnék meglepni édesanyjukat és édesapjukat. Luca az utolsó fordulóban szinte megbűvölte a piros labdákat, így csak kis összeg került levonásra, és Kata sem fogadta el a szerződésben ajánlott 800.020 forintot, így több mint 4.600.000 forintot vihettek haza testvérek A Fal című sorsfordító gameshow-ból, amelynek adásait a nézők minden hétköznap este 19:05-től láthatják az RTL Klubon.

2 hozzászólás

  1. Osloban akar villamost vezetni A Fal játékosa. Szívmelengető és egyben szívfacsaró pillanatokat élhettek át az RTL Klub legújabb, A Fal című vetélkedőjének nézői, amikor az édesanya, Katalin aláírta az 1.290.130 forintról szóló szerződést azért, hogy a fia, Bence megtehesse első lépéseit a vágyai megvalósítása felé. Az arlói fiatalember réges régi álma, hogy villamosvezető legyen a norvég fővárosban, Osloban, a 13-as, vagy a 18-as villamos vonalán, mert az a szerelvény mikor körbemegy a városon, a kikötőt is érinti.

    Katalin az izolációs kapszulában persze nem tudhatta, hogy döntésével több, mint tízmillió forinttól esnek el, ami lehetővé tette volna, hogy Bence a világ bármely pontján hódolhasson villamosvezetői vágyainak, amely szakma esetében amúgy még egyáltalán nem rendelkezik gyakorlattal. Annak ellenére, hogy Katalin döntésével anya és fia elveszítette a nagyobb összeget, az egyértelműen kiderült, hogy hatalmas szeretet van közöttük, a megnyert összeg pedig elég arra, hogy Bence megfordítsa a sorsát, és megvalósítsa villamosvezetői álmát.

  2. A lábgomba 14 milliót hozott A Fal játékosainak. Anita és István az elsők az RTL Klub A Fal, a sorsfordító gameshow-jában, akik tízmillió forint fölötti nyereménnyel gazdagodtak. A kétgyermekes házaspár több, mint 14 milliót nyert. A végeredmény tekintetében nehéz elképzelni, hogy az izolációs kapszulában ülő Anita izgalmában csak egy kérdésre adott jó választ, amely válasz a lábgomba volt. A páros az utolsó fordulót nulla forint nyereménnyel kezdte meg. A műsor további fordulatokat tartogatott, mivel István a játék alatt végig arra számított, hogy a felesége el fogja fogadni a szerződést, ami több, mit 600 ezer forintot jelentett volna nekik.

    Ebből az összegből meg tudták volna valósítani céljukat, hogy meglátogassák a lányukat Londonban és vegyenek neki egy ágyat a mostani ütött-kopott matrac helyett. A végkifejlet biztosan nemcsak István szemébe csalt könnyeket, hanem a képernyők előtt ülőkébe is, amikor kiderült, hogy Anita eltépte a szerződést. Így a házaspár több mint 14 milliót vihetett haza, amiből bizonyára nemcsak életük első repülőútjára és gyermekük ágyára telik majd.