ZETApress

hírportál

Holnaptól Falazunk

Balázs A FalnálA várakozásnak vége: holnap indul A Fal, a sorsfordító game show! Elindul 2018 legjobban várt műsora, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedőt február 5-én hétfőtől minden hétköznap este 19:05 órától láthatják a nézők.

Magyarországon elsőként mutatta be az RTL Klub A Fal (The Wall) valódi, a világ számos országában (többek között az USA-ban, Franciaországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban) hatalmas sikert elért formátumát. Érdekesség, hogy az amerikai műsorformátum egyik producere és gyártója meglepő módon nem a televíziós szakmából ismert, hanem az NBA világából, ő a legendás kosárlabdázó LeBron James. A tavalyi, premier előtti adások ? mikor a Sebestyén Balázs által vezetett műsor, magyar játékosokkal, Milánóban forgatott epizódjait láthatták a nézők ?, már elhozták A Fal, a sorsfordító game show hamisítatlan hangulatát, és sikerrel debütáltak hazánkban is ? tudatta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság.

Az idei év várva várt műsorának hazánkban, tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális, egyedi látványvilágot adó díszletben, gondosan kiválasztott szereplőkkel forgatott epizódjait február 5-től minden hétköznap este 19:05 órakor kerülnek a képernyőre. A Fal érzelmekben és izgalmakban bővelkedő részeiben a hangulat a tetőfokra hág, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. Feszültségben nem lesz hiány, mivel szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a játékosok élete örök fordulatot vegyen, hiszen akár százmillió forintos nyereményt is haza vihetnek.

Saját munkahelyét vette meg A Fal első győztese!

Nem mindennapi módon fektette be a nyereményét A Fal első, még Milánóban felvett november 19-ei premier előtti adásának győztese ? derült ki a Fókusz Plusz adásából. Anya és fia, vagyis Veréb Zsuzsa és György Péter A Fal első adásának nyertesei kezdetben még azt tervezték, hogy utazásra, vagy lakáshitelük rendezésére költik a játékban megnyert több mint 11 millió forintot, de Peti korszakalkotó ötlettel állt elő. ? Szerettem volna, ha valamit közösen csinálunk a pénzzel ? mondta a fiatalember a Fókusz Plusz adásában ?, és az jutott eszembe, hogy vegyük meg a nyelviskolát, ahol anyu dolgozik. Ebbe már anyu is belement ? tette hozzá.

Zsuzsa így annak a nyelviskolának lett a tulajdonosa, amit eddig igazgatott. Peti pedig azt tervezi, hogy különböző takarékalapokba fekteti a pénz rá eső részét. Anya és fia a mai napig hihetetlen élményként beszél A Fal játékában való részvételükről. Nem pusztán a nyeremény és amiatt, hogy felismerik őket az utcán, hanem mert feledhetetlen pillanatokat éltek meg együtt. Zsuzsa és Péter sorsát megfordította A Fal. Február 5-től kiderül, hogy kik lesznek a szerencse kegyeltjei. A Fal, a sorsfordító gameshow minden hétköznap 19:05 órakor az RTL Klubon.

1 hozzászólás

  1. Drámai pillanatok A Falban. Anita és Gyöngyi azért jött a sorsfordító gameshow-ba, hogy az édesanyjukon segítsenek, és az esetlegesen összegyűjtött pénzzel szerették volna az asszonyt kiemelni nehéz körülményei közül. Azonban ezen az estén úgy tűnt, hogy az égiek összeesküdtek a testvérpár ellen. Éppen hogy túljutottak az első fordulón, Anita a kapszulában többször elhamarkodta a válaszadást, és bár a labdáknak köszönhetően több, mint hétmillió forint is volt az összegyűjtött összeg, a piros labdák nem fogadták kegyeikbe a lányokat, és az utolsó fordulóban minden eddig gyűjtött pénzüket elvesztették. A helyzetük akkor vált igazán drámaivá, amikor kiderült, hogy Anita eltépte a szerződést, és így nyeremény nélkül zárják a játékot. A játék, az játék, és így kezelték ezt a testvérek is. Mindent meg fognak tenni az édesanyjukért, annak meg külön örültek, hogy legalább élőben láthatták Balázst!