ZETApress

hírportál

Emilio Drága családja

Bangó Margit házavatójával indul Emilióék új reality-je. A Sláger TV-re érkezik a Drága családom, az Emilio Família. Január 29-től minden hétköznap 21 órától a Sláger TV műsorán! ? tudatta Kelemen Ildikó, Good PR Solution.

Szenvedély, olaszos temperamentum, családi élet a zárt ajtók mögött, kulisszatitkok a backstage-ből, sokszor viharos viták, nagy kibékülések és rengeteg nevetés. Január 29-én startol a Sláger TV-n a Drága családom, az Emilio Família. A saját gyártású reality-t hétköznap esténként követhetik nyomon a nézők. A zenés reality állandó főszereplője lesz a Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit is.

Az eddigi műsorstruktúrához képest igazi újdonsággal jelentkezik január 29-én hétfőtől a Sláger TV. A csatorna napi reality sorozatában a népszerű zenész família, Emilióék életébe nyerhetünk betekintést. A műsor készítői igazán őszinte, és sokszor hangos vitáktól sem mentes szórakozást ígérnek. Estéről estére követhetjük majd a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzésektől vagy a fellépésektől kezdődően, a backstage-ek kulisszatitkain át, egészen az otthon, zárt ajtók mögött zajló családi sztorikig.

A premier epizód rögtön egy nagy durranással indul, Bangó Margit házavatójának lehetünk VIP-vendégei. Az énekesnő új otthonába most először engedte be a kamerákat. ? El sem tudom mondani, mennyire várom már az első részt, és remélem, ezzel a nézők is így vannak ? kezdte Tina, Bangó Margit unokája. ? Ami biztos, hogy a zene központi téma lesz, hiszen erről szól az életünk. Akik követik majd a műsort, beleláthatnak számos kulisszatitokba is, forgatunk backstage-ben, és olyan is lesz, amikor a mamit kísérjük el koncertezni. De lesznek például vidéki utazások és külföldi kalandok is. Igazi olaszos család vagyunk, lehet sokszor hangosak, de a vitákhoz hozzátartoznak a nagy kibékülések is. Ilyenek vagyunk, és ezt őszintén meg is mutatjuk ? tette hozzá Tina, aki azt is elmondta, hogy a premier epizód Bangó Margit házavatójával indul, óriási bulival, meglepő ajándékokkal és sztárfellépőkkel.

? Szeretnénk egy kicsit kiragadni a nézőket a hétköznapokból. Nevetésben, izgalmakban, remek zenékben és persze jó kajákban nem lesz hiány ? vette át szót Emilio. ? Barátok és zenésztársak is felbukkannak majd. Egészen biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan adások, amelyekkel bizonyos nézőknél kiverjük majd a biztosítékot, de ezt vállaljuk ? tette hozzá Emilio, aki szintén nemrégiben költözött be családjával új otthonukba. A műsor főcímdalát Bangó Margit és Emilio közösen éneklik, a felvétel egyes részleteit a műsorban is viszontláthatják a nézők.

Szóljon hozzá!