ZETApress

hírportál

Meglett az ország kedvenc levese

Hatalmas érdeklődés kísérte a Bonduelle Nagy Levesválasztó elnevezésű, nyereményjátékkal egybekötött országos promócióját, amelynek arca Fördős Zé, a népszerű gasztro-blogger volt. A versenyzőknek november 6-a és december 3-a között olyan leves recepteket kellett beküldeniük, amely elkészítéséhez Bonduelle-terméket használtak.

A nyertes receptről december 6-a és 12-e között közönségszavazás döntött, a szerencsés befutó 350 ezer forintértékű Electrolux termék-csomagot nyert. Az ország minden sarkából érkezett nevezés. A felhívás leginkább a 25-34 éves női korosztályt mozgatta meg, az eléréseket tekintve Facebookon és Instagramon is jól teljesített a játék. A Bonduelle.hu weboldal látogatottsága is több mint kétszeresére emelkedett. Nemcsak a versenyzők, hanem a szavazók is nyertek, összesen 35 darab Bonduelle ajándékcsomagot kézbesít a hamarosan a postás.

A regisztrált szavazatok alapján a nyertes recept Szegedről érkezett, és nem más, mint egy színes-ízletes szicíliai csirkeragu-leves. A 2. helyezett: édesburgonyás sárgarépaleves sajtropogóssal a Baranya megyei hoboli háziasszony receptje alapján, a dobogó 3. helyezettje pedig liba és csirkeaprólékból készült húsleves kelkáposzta roláddal, ez a fantáziadús recept a Tolna megyei Bonyhádról érkezett.

A Nagy Levesválasztó Fördős Zé számára is egy gasztro-kaland volt. ? A leves nagyon közel áll hozzám, egyik nagy kedvencem, éppen ezért örömmel vállaltam a felkérést. A pályázók nagy száma is azt bizonyítja, hogy a leves népszerű, siker-téma, érdemes volt belevágni. Én személy szerint nagyon sokat tanultam a beérkezett receptekből, jó volt látni, hogy milyen sokan, milyen bátran kísérleteznek alapanyagokkal, fűszerekkel. A csicseriborsó-zöldbab kombináció például meglepetés volt számomra, ahogy egy gombás-sárgarépás újragondolt krumplileves is. Összességében a klasszikus receptek voltak többségben, de akadtak nagyon merész újítások is. Kíváncsi vagyok, hogy egy második fordulóban ki mit főzne ki ? összegezte kampány-tapasztalatait a népszerű gasztro-blogger.

A klasszikus, formabontó, újragondolt, merész receptek elérhetők a Nagy Levesválasztó portálon! ? Örülünk, hogy év végére ilyen izgalmas aktivitással kedveskedhettünk fogyasztóinknak. A Nagy Levesválasztó kampány minden várakozásunkat felülmúlta, sikeresen támogatta két új fagyasztott termékünk piaci bevezetését. Gratulálunk a nyerteseknek! ? fogalmazott Szirbek András, a Bonduelle marketing-igazgatója. A kampány ötletét és kidolgozását, valamint lebonyolítását az UP Advertising jegyzi, a PR kommunikációt pedig a Stern Communications koordinálta.

Szóljon hozzá!