ZETApress

hírportál

Könyváruház a nagyáruházban

Alexandra Könyvesház nyílt a Párizsi Nagyáruházban. Az Alexandra neve hosszú évek óta a minőségi szolgáltatással egyenértékű a nagyközönség számára, a budapesti Nyugati téri vagy Károly körúti könyvesházai-rendezvénytermei a kultúrára vágyók jól ismert, szeretett helyszínei.

Nemcsak egyedülálló könyvkínálatuk, de a magas kultúrát is emberi léptékkel adagoló, barátságos hangulatuk miatt. Megszokhattuk a kiváló borok és kényelmes kávézók megjelenését is a könyvcsemegék körül, már-már azt mondhatnánk, nincs ennél több szín az Alexandra palettáján.

A héten azonban még ennél is magasabbra került a mérce: az Andrássy út 39. alatt, a pesti ember emlékezetében Divatcsarnokként élő szecessziós épületben megnyitotta kapuit az új Alexandra Könyvesház a Párizsi Nagyáruházban. A hányatott sorsú épület kívül-belül megújult, szépség, elegancia és méltóság fogadja a látogatót az impozáns méretű, átriumos belső térben, ahol bárki kedvére válogathat a bőséges könyv-, CD- és DVD-kínálatból.

Az áruház borszaküzletében a Matias Pincészet európai minőségű borai mellett mindegyik jelentős hazai termővidék borai is megtalálhatók. Ragyogó eredeti köntösében látogatható újra a híres Lotz Terem, ahol a könyvesház új arculatú kávézója, a BookCafe várja kitűnő minőségű termékeivel a süteményre és kávéra betérő vendégeket.

Könyvek finom harmóniában

Az áruház kialakítása fényben és pompában nem marad el a saját korában, 1911-ben formabontóan merész koncepciótól, építészeti és működési lehetőségeiben azonban hozzáteszi mindazt, ami a XXI. századot képviselheti, így képez hidat múlt és jövő között, újra helyet keresve magának Budapest szívében, az Andrássy út évszázados patinája és a Liszt Ferenc tér nyüzsgő, fiatalos forgataga közepette.

Az Alexandra Könyvesház ezúttal minőségi ugrásra készül. Új áruházával nem csupán tisztelegni kíván a múlt nagyjai előtt, de európai példájuk nyomán finom eleganciával e régi-új atmoszférát megteremtve a könyv, a zene, a bor társaságában vendégeit szinte észrevétlenül vezetni a tökéletes harmónia felé.

A közelgő bronz-, ezüst- és aranyvasárnapokhoz valamennyire igazodva az Alexandra Párizsi Nagyáruháza is segíti a karácsonyi készülődést. Novemberben minden vásárló ajándék kuponfüzetet kap, mely 10-25% kedvezményt biztosít decemberben az alábbi termékekre: könyv 20% kedvezménnyel november 30-a és december 6-a között; CD 15% kedvezménnyel és DVD 10% kedvezménnyel december 7-13-a között, bor 25% kedvezménnyel december 14-20-a között. A részletekről érdeklődjön áruházunkban. Szeretettel várunk mindenkit! ? hirdetik plakátjaik.

Szóljon hozzá!