ZETApress

hírportál

Karácsonyi leleplezés

Terry BlackMa délelőtt 11-től délután 15 óráig került sor a Parlamentben az idei Gyermekkarácsonyra, melyre a szervezők csaknem nyolcszáz hátrányos helyzetű fiatalt hívtak meg magyarországi és határainkon túli településekről. Mivel az NGYSZ meghívása ellenére sem kerültünk fel a parlamenti sajtólistára, csak az előzményekről tudósíthatunk.

Nemcsak mi, hanem Krasznai Tünde, az X-Faktor 2013 harmadik helyezettje sem léphetett az ódon falak közé, így a hasonlóságra még büszkék is lehetünk. A kettőnk foglakozása mellett viszont a különbség az is közöttünk, hogy őt a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat sem hívta meg, minket viszont igen! Mivel ő sem mehetett, így az RTL Klub másik két dobogósát, Danics Dórát és a ByTheWay-négyest sem engedte fellépni. A több száz gyerek így a tavalyi programtól eltérően idén X-faktoros sztárok nélkül maradt a Parlamentben.

S mi volt Tünde bűne, amit a szeretet ünnepén sem bocsátottak meg a szervezők? ? Pornófilmes múltját rótták fel, amit ő vallott be az élő műsorsorozat októberi megkezdése előtt. Nem dicsekedett vele, sem áldozatként, sem a múltjával szakító hősként nem akarta magát bemutatni, egyszerű tényként közölte. Valljuk meg őszintén, sokkal jobb volt így, mintha a verseny közben, vagy pláne az esetleg megnyert verseny után ? mert a legjobb három között csak kevéssel maradt le egy hete a ByTheWay mögött ? kellett volna az irigyeitől megtudni!

Ma bizonyára sok előadóművész szórakoztatta a gyerekeket, s a szokásokhoz híven élsportolókkal is találkozhattak. Az m1-en 25-én, szerdán 10:30-tól 11 óráig láthatunk is belőle félórás összefoglalót, előző nap viszont Terry Black készül a nagy leleplezésre. A transzvesztita előadóművészt annyira felháborította a szervezők álszenteskedése, hogy Tünde iránti szolidaritásból Szenteste 20 órakor azon politikusok nevét akarja nyilvánosságra hozni honlapján, akiket jóval erkölcstelenebbnek tart Tündénél. Akciójára mi is odafigyelünk.

2 hozzászólás

  1. Terry Black éjjel beváltotta az ígéretét és elég szűkszavúan a következő listát tette közzé: Semjén, Szájer, Vona – áll a posztban. Hozzátette még, hogy a többieket nem sorolja fel, mert lesz még rá alkalom.

  2. Csak két apró kérdés: mi az amit erről a három emberről állít Terry Black és mire alapozza azt, amit állít? A többi kérdés csak ezek után jön, valszeg már a bíróságon.