ZETApress

hírportál

Hallway sebző vágyai

Sebző vágyakHol a határ gyötrő kín és édes szenvedés között? Igazi erotikus csemegét tarthat az olvasó a kezében W. W. Hallway: Sebző vágyak című könyvével. A fiatal, hányatott sorsú lány közelébe férkőzik apja egykori barátjának, a kőkemény milliárdos üzletembernek, akinek ki akarja fürkészni legsötétebb titkát: azt, hogy mi köze volt az apja halálához.

Ám a zárkózott férfi eleinte egészen másféle titkokat oszt meg vele: a különleges érzékiség és az extrém szex birodalmába vezeti újdonsült tanítványát, feltárva előtte a lefojtott, lekötözött, olykor őrjöngésig felizgató vágyódás, a késleltetett kiteljesedés és az erotikus vágy fokozásának ezernyi buja eszközét ? olvashatjuk az Alexandra Kiadócsoportjához tartozó Art Nouveau Kiadó gondozásában pár napja megjelent 432 oldalas könyvben.

W. W. Hallway műve nem közönséges erotikus irodalom, a szerző a hipnózisban is alkalmazott beszédtechnikát használja stíluseszközként, s ez ösztönzőleg hat erotikus ösztöneink megismerésére; ugyanakkor a könyv romantikus szerelmi történetként és lebilincselő krimiként is megállja a helyét, hiszen a legutolsó lapjáig bővelkedik az izgalmas fordulatokban. W. W. Hallway romantikus mesemondó, aki az érzéki történetszövés szómágusa és vad szexálmok kíváncsi kutatója. A Sebző vágyakat olvasni a szerző szerint: hullámlovaglás az érzelmek áradatán.

De kicsoda W. W. Hallway? Vajon egy cserfes nő, aki a saját főnökéről fantáziál, és romantikus történeteket ír róla munkaidő után (vagy alatt), hogyan jönne össze vele, mint valami szerelmes filmben? Vagy egy jó tollú irodalmár, akit beizzított A szürke ötven árnyalata, és elhatározta, hogy ír valamit, ami finomabban érzékibb, de szenvedélyesebben drámaibb annál? Talán egy kíváncsi kalandor, akit minden érdekel, ami az emberről szól, a környezetvédelemtől a szado-mazo szexig? ? Mint egy átlagos nő, akár mindegyik lehetne. Vagy több is egyszerre?

1 hozzászólás

  1. A Sebző vágyak című könyv apropóján szeptember 19-én, csütörtökön 19 órakor Szily Nóra beszélget sztárvendégeivel: Hujber Ferenccel, Almási Kittyvel, Soma Mamagésával és Szonday Szandrával az erotikus női fantáziákról, romantikáról, szerelemről, az Alexandra Könyvesház (1055 Budapest, Nyugati tér 7.) Pódiumán. Házigazda: Art Nouveau Kiadó. A talk-showra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

    Hujber Ferenc színész: A szex egy fantasztikusan jó dolog. Kulcsszava az őszinteség! A szexben is! ? vallja. Véleménye szerint a szexualitásba rengeteg dolog belefér, ha abban mindkét fél kölcsönösen örömét leli.

    Soma Mamagésa: Az egyik kulcsszó nála is az őszinteség, melynek segítségével közelebb kerülünk nem csak saját szexualitásunk, de végső soron egész lényünk megértéséhez. Soma célja azzal, hogy megdöbbentő merészséggel osztja meg saját tapasztalatait az emberekkel, hogy adhasson valamit ahhoz, hogy szabadabbak, boldogabbak, teljesebbek lehessünk.

    Dr. Almási Kitty klinikai szakpszichológus: Párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok a szakértő szemével.

    Szonday Szandra esztéta: Bevezet bennünket a BDSM világába, ami egyfajta szexuális kultúra, szexuális stílus, ami valakinek életformájává válhat, míg mások csak a négy fal között élik, s vannak olyanok is, akik csak titokban gyakorolják. Alá-fölérendeltségi viszony a szex terén, mely a kölcsönös bizalmon alapul.