ZETApress

hírportál

Tévé a rádióban

Vidéki rádiók hullámhosszán debütált a megújult VIVA Chart Show. Magyarországon eddig soha nem látott együttműködésbe kezdett a zenetévé. Egy egyedülálló kezdeményezés keretén belül 15 kereskedelmi rádióban csendülnek fel február óta a megújult VIVA Chart Show dalai.

A zenecsatorna legnépszerűbb műsorának rádiós változatában mindig a legfrissebb slágerlista hallható. A műsor rádiós adaptációja szigorúan követi a televíziós formátumot, így VJ Eszti hangját már nemcsak a televízióban, hanem 15 rádióadón is hallhatjuk. Magyarországon eddig ismeretlen gyakorlatot vezetett be a VIVA Televízió.

A február 5-én megújult arculattal jelentkező VIVA Chart Show több mint tíz vidéki kereskedelmi rádióállomáson hallható február óta. A megújult slágerlista az elmúlt négy hétben 8 adással átlagosan 2,84%-os közönségarányt ért el a 15-29 évesek célcsoportjában, ezzel a legnézettebb műsor lett a csatornán 2011-ben.

A kétórás rádiós műsor megtartja a televíziós formátumot, vagyis ugyanúgy VJ Eszti konferálja fel az egyes slágereket. A VIVA népszerű show-jának fontosabb állandó elemei is megmaradtak, így a rádióhallgatók sem maradnak le a hét Csúcsstartoló, Csúcsugró és Nagy zuhanó előadóiról.

Fantasztikus dolog, hogy a VIVA Chart Show tizenöt vidéki rádióban hallható. Amerikában ez már egy régóta létező dolog, de Magyarországra mi hoztuk be az ötletet elsőként. A vidéki rádiók eddig is kiemelt partnerek voltak a csatorna nagyobb projektjeiben, és biztos vagyok abban, hogy ez a megállapodás is nagyon sikeres lesz. Köszönöm mindenkinek, aki részt vesz ebben a munkában! ? mondta el Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója.

A VIVA Chart Show rádiós partnerei: 01. Stúdió FM ? Zalaegerszeg, 02. Rádió Plusz ? Szeged, Szentes, Berettyóújfalu, Derecske, 06. Sztár FM ? Miskolc, 07. Rádió Eger, 08. Nyugat Rádió ? Szombathely, 09. Nap Rádió ? Sopron, 10. Rádió Ice ? Makó, 11. Rádió 24 ? Dunaújváros, 12. Rádió Weekend ? Tótkomlós, 13. Kapos Rádió ? Kaposvár, 14. Csaba Rádió ? Békéscsaba, 15. Sunshine Rádió ? Nyíregyháza. A VIVA TV örömmel várja további rádiók jelentkezését is! A megújult VIVA Chart Show szombatonként 18 órakor jelentkezik a VIVA műsorán.

Szóljon hozzá!