ZETApress

hírportál

Chinai bál

Tizedik, jubileumi cégvezetői bál lesz jövő szombaton nagykövet vendégekkel ? tudta meg Szarvas István a MÚOSZ Gasztronómiai Szakosztály februári klubnapján, amelynek vendége Elek János volt, s ahol Tímár Mátyás vezetőségi tag elnökölt.

A Cégvezetők Jótékonysági Bálja szervezőbizottságának elnöke a többek között a következőket mondta: A bálnak ? nevéből adódóan is ? kettős küldetése van. Egyrészt a cégek első számú vezetőinek kellemes, kulturált környezetben, színvonalas esti program keretében megadni a tapasztalatcsere lehetőségét, másrészt a hagyományainknak megfelelően egy kiválasztott alapítvány anyagi támogatása.

A bál küldetése, célja, hogy évről évre a bál állandó vendégei olyan hazai és nemzetközi cégtulajdonosok és cégvezetők legyenek, akik kitűnő eredményeket mutatnak fel vállalkozásuk előrejutása érdekében. A szervezők és a résztvevő vendégek minden alkalommal egy társadalmilag veszélyeztetett gyermekekkel foglalkozó intézményt, alapítványt támogatnak. A bál idén az Alapítvány a Hátrányos Helyzetű Gyermekekért elnevezésű szervezetet támogatja. A bál védnöke: (tervezett) Szekeres Pál helyettes államtitkár, olimpiai, és paralimpiai érmes. A bál VIP vendégei: (tervezett) Angola, Nigéria, Kína, Kuvait, Olaszország nagykövetei. A bál díszvendégei többek között Dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, Dr. John A. Sessi, a Magyar Afrika Egyesület alapítója, Szigeti Ferenc, a Karthago együttes frontembere.

A bál helyszíne nem egy ötcsillagos szálloda lesz, hanem a China Mart rákospalotai központjának konferenciaterme, a Szentmihályi út 171-ben. A bálon különböző éttermek mutatkoznak be, és azok szakácsai mérik össze tudásukat. A zsűri tagjai a bálon résztvevő vendégek lesznek, az ő ízlésük dönti, melyik étterem összeállítása bizonyul a legjobbnak.

A bál időpontja február 26-a, szombat 20 óra. Kiemelt programok: Vas Zsolt ? Szögi Szilvia (ötszörös magyar bajnok) latin táncok bemutatója. Énekes produkció: György Petra, Tóth Ildikó és Dobrai Rezső, a Musical-re hangolva egyesület tagjai. A tánchoz a zenét az Alpha Show Band biztosítja, mely több mint egy évtizedes tapasztalattal a háta mögött, számtalan fellépésen szórakoztatta a közönséget.

Mennyivel egyszerűbb úgy tervezni, illetve tárgyalni, amikor bizonyos információk már a birtokunkban vannak! Könnyebb fontos döntést hoznunk, úgy, hogy 3 lépéssel előrébb látunk, amikor egy olyan személy ad nekünk információt, aki tisztán lát. Idén a cégvezetők báljának vendégei találkozhatnak Klaudia kártyajóssal, tisztán látóval. ? Minden nagy hadvezérnek, döntéshozónak voltak jósai, jósnői, tisztán látói ? fejezte be a báli ismertetőt a szervezőbizottság elnöke.

Szóljon hozzá!