ZETApress

hírportál

Te is lehetsz Pezsgőlány!

Pezsgőlány választás volt a Club Playben. A világszínvonalú pezsgőkülönlegesség, a Freixenet tovább keresi a magyar szépségeket, akik közül a szerencsést, amellett, hogy az exkluzív márka arca lesz, elindítja és segíti a nemzetközi kifutókra vezető úton.

Az első fordulóra nevezett 15 ígéretes lány már felpezsdítette a hangulatot az első fordulóban. Olyannyira, hogy még a helyszínen újabb öt jelentkező csatlakozott hozzájuk, hogy megmérettessenek a döntőbe jutásért. A tét komoly volt, a leendő nyertes amellett, hogy egy évig Pezsgőlány lesz, értékes ajándékokat és egy CKM fotózást tudhat majd magáénak. A legtöbb lány modellkarrierje fellendülését reméli a versenytől.

A Club Playbe a középdöntősöknek a legpezsgőbb koktélruhájukban kellett érkezniük ? amelyet a mezőnyből sokan szabadon és lengén értelmeztek. Talán ennek, talán a Freixenet hostessei által kínált pezsgőkóstolónak köszönhetően a verseny nagy sikert aratott a helyszínen összegyűlt férfiközönség köreiben is.

A nyertest a sztár-zsűri tagjai is segítik majd a szakma elsajátításában, így a Sugarbird arcai, Debreczeni Zita és Dukai Regina, illetve a háziasszonyok, Dammak Jázmin és Freire Szilvi is. A december 11-i első forduló után a versenysorozat egy kis téli szünetet tart, és márciustól újabb programokkal, exkluzív helyszínekkel, gyönyörű lányokkal és még több pezsgéssel várja az érdeklődőket. Addig is a szervezők várják azoknak a lányoknak a jelentkezését weboldalukon, akik elég ambíciót éreznek magukban ahhoz, hogy egy világszínvonalú pezsgőkülönlegességhez adják az arcukat!

Dukai Regina meghódította David Guettát!

A szépséges modell már nemcsak a divat világát, hanem a zenei élet nagyjait is meghódította. Legutóbb a világhírű DJ-t, David Guettát vette le a lábáról, akivel hamarosan személyesen is találkozik. Regina a nagy eseményre különleges Sugarbird ruhát tervez magának. Dukai Regina maga hívta fel a fiatal énektehetségek figyelmét, hogy David Guetta online énekversenyt indított, és a One Love című albumáról vár négy újrakevert dalt a jelentkezőktől.

Az elfoglalt modell és divattervező remek lehetőségnek gondolta a versenyt, mégsem ezért, hanem inkább kikapcsolódásból és poénból nevezett be. Egy percig sem gondolta, hogy esélyes lehet. A vicces kaland azonban meglepő fordulatot vett, hiszen a francia DJ Regina dalát találta a legjobbnak, és személyes találkozóra invitálta a győztest. Dukai Regina izgatottan készül a nagy találkozásra, amely megadta az inspirációt következő Sugarbird kollekciója egy-egy darabjához is, amellyel, remélhetőleg újra lenyűgözi a világhírű zenészt.

4 hozzászólás

  1. Üdvözletem! Szeretnék jelentkezni a Pezsgőlány versenyre. Üdvözlettel és tisztelettel: Riana Karen

  2. Kedves Riana Karen! Erről lemaradtál, de aggodalomra nincs okod, lesz ez még máskor is! Újabb gyönyörű lányok mérettettek meg hétvégén a Freixenet prémium pezsgő pezsgőlány-választásán, amelynek mezőnyében egy ismerős arc: VV Zsófi is feltűnt. Az exkluzív esemény háziasszonya, egyben a márka arca, Lilu büszkén konferálta föl a középdöntő esélyeseit a MIX Clubban nevű szórakozóhelyen.

    Az RTL Klub műsorvezetője hálás volt a feladatért, kiváltképp azért, hogy nem neki kellett a végső döntést meghoznia. A telt-házas rendezvényen az Ital Magyarország Kft. képviselői, a pezsgő Magyarországi képviselői és Dammak Jázmin zsűrizett. A harmadik középdöntőből 10 lány és egy közönségdíjas jutott tovább, köztük VV Zsófi, aki egyébként a legtöbb szavazatot kapta. A döntőre szeptemberben kerül sor, ahol kiderül, hogy ki lesz a Freixenet legpezsgőbb lánya.

  3. Üdvözlöm Lantai József! Ha lehetséges, akkor szeretnék e-mail értesítést kérni a következő versenyről és feltételeiről. Semmi nem jelezte a hozzászólást és nem néztem fel az oldalra. Üdvözlettel: Riana Karen

  4. Kedves Riana! Azért mert lapunk ír a Pezsgőlány választásról, nem azt jelenti, hogy mindent tudunk róla. Amikor bennünket értesítettek, akkor már lezajlottak a selejtezők, amiről nekünk nincs információnk. Sajnos nem tudok segíteni, hogy Te is pezsgőlány legyél! Ajánlom, hogy keresd fel a Freixenet honlapját, és azon próbálj szerencsét! Sok sikert kívánok!