ZETApress

hírportál

Importált szenzáció

Közeleg a karácsony, ilyenkor szinte mindenhol lehet értékes autót nyerni. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani éppen ezért nem áll be a sorba, hanem egy egészen meghökkentő játékra készül, méghozzá egy berlini rádió óriási visszhangot kiváltott akciója alapján.

Egy harminc méter magasra fellógatott autó lelhet gazdára, de akár a mélybe is zuhanhat, milliónyi darabra törve. A kocsi sorsa a hallgatók kezében van? 30 méter magasból dobhatják le az autót!!! ? tudta meg Sebestyén Balázs, aki a hétvégén egy érdekes videóra bukkant a világhálón.

A képsorokon tévéstábok kameráinak és újságírók fényképezőgépeinek kereszttüzében, hatalmas tömeg előtt zuhan mélybe egy értékes autó. Egy berlini rádió bízta hallgatóira a kocsi sorsát: ha kellő szavazat érkezik az autó megmentésére, a szavazók között lel gazdára a kocsi, ám arra is lehetett voksolni, hogy a mélybe zuhanjon. Berlinben utóbbiak voltak többen, de mi hogyan döntenénk hasonló helyzetben? Teszteljük a magyarokat!

Balázs, Feri és Jani azon kezdett el tanakodni, hogy vajon a magyarok a németekhez hasonlóan feláldoznának-e egy autót. S mivel a Class FM ébresztő show-jának műsorvezetői arról híresek, hogy minden őrültségben benne vannak, ezért úgy döntöttek, tesztelik a magyar embereket és megvalósítják a német rádió szenzációs autós kísérletét. Ráadásul egy hallgató önként jelentkezett, hogy felajánlja céges kocsiját. Róla kiderült, hogy egy biztosítási alkusz vezetője, aki így saját autóját kínálta fel a játékhoz, egy értékes, családi autót, amelyet Balázsék darura aggathatnak.

Sebestyén Balázs elmondta: az ország dönt! ? Itthon is megismétlődhet a világraszóló berlini autóledobás ? vajon a magyar emberek darabokra törnek egy autót? ? Irigység, jó szándék, rosszindulat, kárörvendés, nyereményvágy vagy botrányra éhség? Mi jellemzi a magyarokat? ? Sebestyén Balázsék most letesztelik az országot, hiszen a nép kezébe tették egy autó sorsát. November 12-én egy harminc méter magasra fellógatott autó lelhet gazdára, de akár a mélybe is zuhanhat, milliónyi darabra törve. A kocsi sorsa a hallgatók kezében van?

Döbbenetes, hogy milyen indulatokat váltott ki a játék. Egyrészt pár nap alatt sikerült mindent összeszednünk hozzá, már van autónk, darunk és helyszínünk is, tehát a kocsit mindenképpen fellógatjuk. Igazán érdekes azonban az, hogy az emberek mennyire különbözően vélekednek. Egyik hallgató azt írja, hogy elsírja magát ha nem mentjük meg az autót, majd mindjárt egy következő sms-ben azt kapjuk egy másik hallgatótól, hogy kicsi az esély arra, hogy nyerjen, úgyhogy másé se legyen, dobjuk le. Mi is kíváncsiak vagyunk mi lesz a vége és vajon a magyarok a németekhez hasonlóan feláldoznának-e egy autót? Egy biztos, ez most nem a mi döntésünk, az autó sorsa az ország kezében van, mi csak megteremtettük hozzá a feltételeket ? mondta el Balázs.

Akárcsak Berlinben, ahol óriási őrületet váltott ki a játék, megszámlálhatatlanul sok tévéstáb, újságíró és fotósok hada követte figyelemmel az akciót, itthon is óriási érdeklődés várható. Ezt kiválóan jelzi az, hogy a rádió SMS fala lefagyott a rengeteg üzenettől, pedig a szavazás csak hétfőn kezdődik. Az autót hétfőtől bárki megtekintheti 30 méter magasban lógva és szavazhat, darabokra törjön, vagy gazdára találjon.

A Morning Show hármasa az utóbbi időben rengeteg értékes ajándékot osztogatott szét hallgatóik között. Hogy most gazdára lel-e egy újabb autó, vagy Balázsék élhetik-e ki rombolási vágyukat, kizárólag a hallgatókon múlik? Helyszín a Fradi pálya parkolója Hungária körútról. A kihelyezés időpontja november 8-a, hétfő 6 és 10 óra között, a Morning show élő közvetítésével. A szavazás lezárása november 12-e, péntek 9 óra, amikor vagy lezuhan az autó, vagy gazdára talál. Szemléltetésként ajánljuk a berlini rádió autóledobásáról készült videóját, mely idekattintva látható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Lóg már az autó | ZETApress

Szóljon hozzá!