ZETApress

hírportál

15. ŐKF Szegeden

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája idén októberben tizenötödik alkalommal rendezi meg az egyetem összművészeti fesztiválját, az Őszi Kulturális Fesztivált ? tudtuk meg sajtósaitól.

Az egy hónapig tartó rendezvénysorozat célja, hogy az egyetemen működő művészeti csoportok és művészi ambíciókkal rendelkező hallgatók mellett neves előadó- és alkotóművészek mutatkozhassanak be az Egyetem és Szeged közönsége előtt.

A rendezvénysorozatot évről-évre úgy állítjuk össze, hogy lehetőség szerint minél szélesebb kultúrkörből merítsünk, és minden korosztálynak, érdeklődési körnek nyújtsunk programlehetőséget. A műfaji sokszínűség mellett másik legfontosabb szempontunk az igényesség, a művészi színvonal tartása, az értékközvetítés.

Állandó kapcsolódó rendezvények: Szegedi Bolgár Kulturális Napok, Kultúrcsempész Sínbusz-fesztivál Szeged-Szabadka, Fool Moon Nemzetközi A Capella Fesztivál, Szegedi Paprika Fesztivál. Egy hónap, 50 helyszín, 270 program! Részletes információ idekattintva olvasható!

Szóljon hozzá!