ZETApress

hírportál

Keressük az Év Playmete-jét

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Év Playmate-je választás a Playboy szervezésében ? tudtuk meg délelőtt 11-kor a Kempinsky Hotel Corvinus Budapest szállodában megrendezett sajtótájékoztatón.

Az a 10 Playmate mutatkozott ma be, aki bekerült a döntőbe, így továbbra is versenyben maradt az Év Playmate-je 2010-címért. A verseny nyár elején kezdődött, a számos jelentkező közül kiválasztott 14 Playmate jelölt július 29-én debütált a Bed Beach szórakozóhely színpadán a nagyközönség előtt.

Az augusztusi Playboy olvasói meggyőződhettek a zsűri helyes döntéséről és megcsodálhatták a 14 középdöntős lány páratlan idomait Nánási Pál fotóin. A magyar Playmate-ek hivatalos weboldalára készült pikáns és szexi fotósorozat pedig azonnal kitörő sikert aratott.

Az idei év Playmate verseny döntősei: Aubert Evelin, Daniludisz Nikolett, Geszti Helga, Horváth Zsófia, Kari Kata, Kovács Kitti, Lévai Adrienn, Mónus Emese, Svedova Viktória és Turner Eszter. A csodás 10 döntős Playmate kihagyhatatlan képei a szeptemberi magazinban lesznek láthatóak, akik ezúttal egy patinás szállodában mutatták meg bájaikat a Playboy kameráinak.

A holnap megjelenő magazin címlaplánya Metzker Viki lesz, aki leköszönő Playmate-ként újra ledobta ruháit, emlékeztetve az olvasókat, hogy az Év Playmate-je címet csak a legdögösebb és legvonzóbb magyar lányok viselhetik. A magyar Playboy online oldalainak látogatói pedig hamarosan újabb szexi képeket fedezhetnek fel, amiken a lányok újra feltárják vonzó idomaikat. Szeptember 23-án este fél 11-kor valóra válik valamelyik lány álma és a Bécsi úti Symbolban egy nagyszabású gála keretében kiderül ki lesz az Év Playmate-je Bódi Sylvi, Pantinchin Edina, Ripli Zsuzsi, Dundika, Lenkei Viki és Metzker Viki után.

Az olvasók folyamatosan szavazhatnak a kedvenc Playmate jelöltjeikre, exkluzív fotókat nézegethetnek és kifejthetik véleményüket az interneten, sőt idén mindezt a Facebook közösségi portálon is megtehetik, ahol lehetőségük nyílik akár személyesen a lányokkal kommunikálni kommentek formájában. A beérkezett szavazatok alapján megválasztott lányt közönségdíjjal jutalmazzák. Néhányukkal holnap reggel a Kossuth téren is találkozhatunk a XV. Magyar Borok Útja Rallye rajtján.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Útra kelt a boros futam | ZETApress

Szóljon hozzá!