ZETApress

hírportál

Lewis Hugónál

A budapesti Hugo Boss üzlet 6. születésnapját Lewis Hamiltonnal ünnepelte a Fashion Street-en, egy elegáns fogadás keretében. A partin a Roland Divatház prémiummárkáinak kedvelői együtt pezsgőzhettek a hazai média krémjével.

A sztárok között a fellelhettük a tüneményes Szulák Andreát, a producer Andy Vajnát, Csonka Pici Andrást, a világot járt Frei Tamást, a nyelvtörőkben mester Geszti Pétert, a Playboy frontemberét, Radnai Pétert és a mindig mókás Till Attilát is.

A vendégeket Harsányi Levente köszöntötte, aki az est házigazdájaként a kiváló hangulatról is gondoskodott. Szujó Zoltán idén Cseh László, világbajnok úszónkkal készített interjút, majd Dávid Merlini világcsúcs kísérletét hitelesítette. A világhírű szabadulóművész hihetetlen, látványos és egyben izgalmas produkcióval lepte meg a vendégeket. Merlini a Kempinski Hotel oldalára kötéllel felfüggesztve, segítség nélkül kevesebb, mint 1 perc alatt szabadult ki a kényszerzubbonyból.

Hamilton a szülinapi bulin

Az izgatott tömeg örömére kiderült, hogy a legjobban várt pilóta nem más, mint Lewis Hamilton. A sztárpilótát három ismert szépségkirálynő: Babinyecz Tímea, Zeller Zita és Kocsis Korina kísérte a színpadra. Az angol pilóta örömmel és mosolyogva válaszolt Szujó kérdéseire. Szívesen mesélt a Formula?1 világáról, de a divatról és a zenei ízléséről is, majd örömmel vette át a marcipán F1-es McLaren autóstortát.

Hamilton jól állta az ujjongó rajongók hadát. Baráti közvetlenséggel, közös fotókkal és nem kevés autogrammal ajándékozta meg a köré csoportosuló vendégsereget. A fiatal pilóta a tőle megszokott mosollyal és bájjal távozott a Hugo Boss partiról ? tudtuk meg Vigh Alextől.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Button nyert a Ringen | ZETApress

Szóljon hozzá!