ZETApress

hírportál

Megvolt a huszadik!

Elérkezett a jubileumi év a Szeretetcsokor átadásában: az idei a 20-ik. A Szeretetcsokor ? melyet Zwack Péter és családja kapott ? ünnepélyes átadására ma délelőtt 11 órakor került sor a Marriott Hotel Corso termében.

Felesleges volt tehát a tavalyi aggodalom a Jardinette étteremben, Guba Áginak nem az volt az utolsó Valentin napi szeretetcsokra.

S kik voltak azok, akik 1991-től napjainkig a húsz csokrot Ágitól megkapták? Göncz Árpád köztársasági elnök, író, műfordító; Dr. Szabó Zoltán érsebész; Koltai Róbert színművész; Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát; Hegedűs Géza író; Schmidt Pál, a MOB elnöke; Tolnai Klári színművész; az LGT együttes; Faludy György költő, műfordító, író; Dr. Gönczöl Katalin ombudsman; Szász Endre festőművész; Sugár András, a Westel 900 igazgatója; Popper Péter író; Koltai Lajos filmrendező; Kertész Zsuzsa pszichológus, tévébemondó; Geszti Péter reklámszakember; Fischer Iván karmester; Eszenyi Enikő színművész, rendező; Gyarmati Andrea gyermekorvos, úszó és idén a Zwack család.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Rádiós est a Fészekben | ZETApress

Szóljon hozzá!