ZETApress

hírportál

Katarina szökése

Szökés EgyiptombaCharterjárat indul a paradicsomba ? vagy a szexparadicsomba. Attól függ, ki milyen céllal ül fel az Egyiptomba tartó repülőgépre. Van, aki csak egyszerű turistaként élvezni akarja az ötcsillagos tengerparti szállodák valóban paradicsomi körülményeket ? olvashatjuk Durica Katarina: Szökés Egyiptomba című kalandregényében.

Másokat ? főleg a jól szituált, magányos nőket a fiatal és jóképű helybeli fiúk vonzzák, akik gyorsan és komplikációmentesen hajlandóak kiegészíteni a szállodák exkluzív szolgáltatásait? Karolina, a szőke hajú és tejfehér bőrű művészettörténész lány pedig szerelemi csalódásából lábadozva fordít hátat korábbi életének, és vállalja el egy utazási iroda idegenvezetői állását egy elegáns egyiptomi hotelben.

Ahogy telnek a hetek és váltják egymást a csoportok, Karolina egyre több meglepő és izgalmas újdonságot fedez fel környezetében. Kilépve a luxushotel kulisszái közül feltárul előtte az igazi Egyiptom, ahol kincseket ér egy európai vízum, ahol fegyverek rejtőznek az autók csomagtartójában, és ahol fiúk teszik kockára az életüket egy jobb élet reményében. Egy nap aztán felbukkan a kék szemű Hassen, és attól kezdve semmi sem lesz már olyan, mint volt ? tudjuk meg a Jaffa Kiadó 184 oldalas újdonságából.

1 hozzászólás

  1. Durica Katarina: Szökés Egyiptomba című könyvének bemutatója ma este 19 órakor lesz Újbudán, az Október huszonharmadika úti Allee Libri Könyvesboltban.