ZETApress

hírportál

Honlap, de nem holnap

Hetek óta üres, azóta is frissül a budakeszi Korányi Szanatórium honlapja. Mint egykori egészségügyi dolgozó elhatároztam, hogy segítek nekik megtölteni tartalommal. Sajnos a legjobb szándékom is csődöt mondott, mert elutasították az ajánlatomat.

Még július 12-én telefonon próbáltam elérni a kórház főigazgatóját, de sajnos épp házon kívül volt. Amikor a titkárnőjének elárultam hívásom célját, azt javasolta, hogy e-mailen próbálkozzam. Azt mindig elolvassa és válaszol is rá a főnöke. Megfogadtam a tanácsát.

Tisztelt Főigazgató Úr! A Zetapress.hu internetes portált szerkesztem, korábban a Mellékhatás.hu orvosi portál főszerkesztője voltam. A minap láttam, hogy oldalukat frissítik. Szívesen vállalnám a portál állandó gondozását. Fiam web-mester, ő a technikai munkában is a segítségemre lenne. Szíves válaszát előre is köszönöm! ? írtam neki, de sajnos másnap sem válaszolt.

Pár nap múlva újra hívtam, de megint csak a titkárnőig jutottam. ? Levelét az informatikusunknak továbbítottam, mert ő az illetékes. Ha gondolja, beszéljen vele, épp itt tartózkodik! ? mondta. Az informatikus hallhatóan nem örült nekem. ? Már holnap kész lesz a honlap ? felelte ímmel-ámmal ?, s tartalommal mi is meg tudjuk tölteni. Köszönjük a segítségét, de nem tartunk rá igényt!

Nem vitatkoztam, hiszen hiába is tennem volna. Gondoltam, hogy előbb kellett volna felébrednem, mert másnap úgyis kész lesz a honlap. Azt sem kérdeztem, hogyan került hozzá a főigazgatónak címzett levél? Vagy lehet, hogy a főnöke nem is tud róla? Az elmúlt egy hónap egyébként is ezt igazolta. Hiába ígérte meg a főinformatikus, hogy napokon belül felfrissül a portál, ehhez az elmúlt egy hónap is kevés volt. Most már csak a főigazgatói reflexiót várom, már ha egyáltalán eljut végre hozzá az információm!

1 hozzászólás

  1. Már üzemel a Korányi honlapja. Úgy látszik, a főigazgató végre intézkedett. Köszönjük!