ZETApress

hírportál

Első sloggi Budapesten

sloggi az ÁrkádbanÓriási örömhír: megnyitott az első SLOGGI üzlet Magyarországon. A márka közel 40 éves pályafutása alatt elsőként számolhat be üzletnyitásról, hiszen október 4-én megnyílt az első üzletük az Árkád I. emeletén ? tudatta Lánghi Dorka.

Vége a hosszú várakozásnak ? a Sloggi megnyitotta első márkaüzletét Magyarországon, ami a világon a második sloggi üzlet, így történelmi pillanat a márka életében. A budapesti Árkád bevásárlóközpont ad helyet a 65 m2-es üzletnek, mely eddig nem látott, szuper széles kínálattal vár mindenkit: a varrás nélküli, innovatív Zero Feel melltartóktól kezdve a letisztult és kifinomult prémium S by sloggi kollekción keresztül az idén ősszel debütáló mOve sportkollekcióval kiegészülve, és nem utolsó sorban az ikonikus Originals basic fehérneműkkel zárva a sort. Az üzlet hétfőtől szombatig 10-21 között, míg vasárnap 10-19 között várja az érdeklődőket, így elegendő időd lesz, hogy elmerülj, és magadba szívd a sloggi életérzést.

A tavaszi sikeres Zero Feel együttműködések után a sloggi idén ősszel is rendkívül büszke rá, hogy együtt dolgozhat Iszak Esztivel, Kiss Ramival és Pintér Adával, valamint a csapat legfrissebb tagjával, Dallos Bogival. ? Nagyon boldog vagyok, hogy ma itt állhatok az első sloggi üzletben, hiszen már a kezdetektől együttműködök a sloggi-val, és végigkövethettem a szuper gyors fejlődésüket és a folyamatos innovációkat. Őszintén mondom, hogy ez az abszolút kedvenc együttműködésem, mert a sloggi-val tényleg önmagam lehetek, nem kell megfeszülnöm és pózolnom a fotózásokon, másrészt olyan márkát képviselhetek, aminek a fehérneműit tényleg minden nap viselem ? köszöntötte Iszak Eszti, a sloggi márka nagykövete a vendégeket a tegnapi ünnepélyes megnyitón.

? A sportnak mindig is fontos szerepe volt az életemben, pont ezért óriási örömmel próbáltam ki elsőként a sloggi mOve termékeit. Imádom bennük, hogy tényleg minden mozgásformához megtalálod a tökéletes mOve darabot, és szerencsére itt is nagyon odafigyeltek arra, hogy egyszerre legyenek szuper kényelmesek és divatosak ? emelte ki Pintér Ada az idén ősszel bemutatott mOve sportkollekciót a megnyitó rendezvényen tartott kerekasztal beszélgetéseben.

Dallos Bogi a kerekasztal beszélgetést követően egy mini koncerttel szórakoztatta a közönséget, természetesen egy szuper kényelmes Zero Feel body-ban, ami még a színpadon is megállta a helyét. Kiss Rami egy forgatás miatt most nem tudott csatlakozni a csapathoz, de őt is megcsodálhattuk az üzletházban és az üzletben bemutatott, Debreczeni Zita által fotózott képeken, melyeken Rami gyönyörű kismamaként ragyog a szuper kényelmes és innovatív Zero Feel darabokban.

Az új sloggi retail üzletben modern, egyedi és újításokban gazdag módon kerül kifejezésre a sloggi életérzés: a megszokott, egy helyben álló babák helyett végre szuper fiatalos csókolózó pár és szívecskét mutató manöken hoz frissességet. A próbafülkék előtt folyamatosan frissülő Insta fal várja a próbára igyekvőket, míg a mennyezeten a sloggi logó betűi jelennek meg ledes lámpák formájában. Minden egyes apró részletet a sloggi univerzuma inspirálta, mely arra bátorítja az embereket, egyaránt a nőket és a férfiakat, hogy érezzék igazán komfortosan magukat és képesek legyenek a valódi énjük kifejezésére.

Pintér Adrienn Ada, Iszak Eszti és Dallos Bogi? Ez egy olyan pillanat, amire már nagyon régen várunk. Nagyon jó érzés, hogy szemtanúi lehetünk ennek az ikonikus eseménynek és a magyarok részéről kapott fogadtatásnak. Ilyenkor érezzük igazán azt, hogy megérte a sok munkát, érdemes volt várnunk! Büszkeséggel tölt el, hogy üdvözölhetem azokat a vásárlókat, akik elsőként lépnek be a boltba az egyik legerősebb piacunkon, és engedjétek meg, hogy jó szívvel ajánljam előremutató fehérneműinket, melyek páratlan kényelmet nyújtanak mindenki számára ? nyilatkozta Rozsnyai Zoltán a sloggi kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója.

? A sloggi hivatása, hogy tökéletes kényelmet nyújtson mindenki számára, szuper innovatív, komfortos, mindennapi viseletre alkalmas fehérneműivel. Az első magyarországi sloggi monobrand üzletünk megnyitója segített abban, hogy a márka e célját életre keltsük magas színvonalú és többdimenziós módon. Nagyon örülünk, hogy ezentúl az innovációink egy olyan üzletben kerülnek bemutatásra, ami teljes mértékben a márka irányvonalait képviseli. Továbbá óriási potenciált látunk arra, hogy kibővítsük a vásárlóink körét és nagy hatással legyünk a magyar piacra ? nyilatkozta Alex Cara, a sloggi globális Head of Omnichanel vezetője.

A SLOGGI

A sloggi szeretné meglepni az új üzlet vásárlóit, így most érdemes benézni hozzájuk a budapesti Árkád I. emeltén található boltba, hiszen tegnaptól minden tízezer forintot meghaladó vásárlás mellé egy szuper cool kitűző válogatást adnak ajándékba! A sloggi? végre elhozza a valódi kényelmet a mindennapokra, a világon a legkönnyebben viselhető, innovatív fehérneműivel. Az 1979-es alapítás óta, a világ egyik vezető fehérnemű gyártó cége Európában, és a mai naptól kezdve teljes-értékű kínálatot biztosít nők és férfiak számára szerte Európában és Ázsiában. Az anyavállalat, a Triumph 40 ezer nagykereskedelmi fogyasztót szolgál ki, és adja el a termékeit közel 3600 értékesítési ponton, csakúgy mint online platformokon keresztül.

Szóljon hozzá!