ZETApress

hírportál

Hatvan percig sötétben!

Föld Órája - Earth HourA DVM group újra részt vesz a Föld óráján. A DVM group, az építőipari szolgáltatások komplex skáláját nyújtó hazai cégcsoport 2018-ban is csatlakozik a klímaváltozás ellen kampányoló Föld órája (Earth Hour) kezdeményezéshez ? tudatta Simon Orsolya PR és marketing menedzser.

A fenntartható környezetvédelmet népszerűsítő globális akció keretében a cégcsoport saját üzemeltetésű épületeiben lekapcsolja a világítást, és munkatársait, üzleti partnereit is a kezdeményezéshez való csatlakozásra buzdítja. A Föld Órája idén március 24-én szombaton, helyi idő szerint 20:30 és 21:30 között kerül megrendezésre.

A Föld Órája több mint tíz éve bátorítja arra egyéni követőit, valamint városok, cégek, oktatási intézmények, szervezetek képviselőit világszerte, hogy egy szimbolikus, közös gesztussal egy órára kapcsolják le a fényeiket és elektromos berendezéseiket, így hívják fel a figyelmet a klímaváltozás elleni küzdelemre. A Természetvédelmi Világalap (WWF) kezdeményezésére indult akció egyik leglátványosabb eleme, hogy 2007 óta minden márciusban 60 percre a világ legtöbb nagyvárosában lekapcsolják a díszkivilágítást. A mozgalom idei kiemelt témaként a biodiverzitás fontosságára hívja fel a figyelmet, és a föld élővilágának sokszínűségét ünnepelve arra biztatja a sok millió résztvevőt világszerte, hogy ne csak a Föld Órája alatt tegyen környezete védelméért és energiafogyasztása csökkentéséért, hanem egész évben.

? Cégünk értékrendjének szerves része a környezettudatosság, melyre minden tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk, és másokban is igyekszünk erősíteni a fenntartható gondolkodásmódot akár olyan egyszerű megmozdulásokkal, mint a Föld órájához való csatlakozás. A kezdeményezés nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy környezetünk megóvására irányítsuk a fókuszt és az ezt támogató apró lépéseket is népszerűsítsük ? mondta Hornok Edina, a DVM group környezettudatossági részlegének vezetője. A Föld Órájához holnap este fél 9 és fél 10 között bárki csatlakozhat otthoni fényeinek leoltásával, elektromos gépeinek kikapcsolásával.

A DVM group

A DVM group ? hazánk legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja ? 1995-ös megalapítása óta a magyar ingatlanszektor meghatározó szereplője. A portfólió elemei az építésztervezés, a projektmenedzsment, a környezetvédelmi szaktanácsadás, a generálkivitelezés, a fejlesztésmenedzsment és a kivitelezés menedzsment. A DVM group 100%-ban magyar tulajdonú középvállalkozás, amely közel mint 130 alkalmazottat foglalkoztat.

Szóljon hozzá!