ZETApress

hírportál

Bringások reggelije

Bringás Reggeli 17.09.28.A Budapesti Közlekedési Központ is csatlakozik a Magyar Kerékpárosklub bringás reggeli elnevezéssel indított akciójához. A közlekedésszervező társaság az Erzsébet téren várja a biciklivel közlekedőket ? tudatta a BKK Kommunikáció.

Péksüteménnyel és gyümölccsel kínálja a kerékpárral munkába, vagy iskolába indulókat holnap reggel a Budapesti Közlekedési Központ a Magyar Kerékpárosklub bringás reggeli elnevezésű akciójának keretében. Reggel 7 és 9 óra között a budapesti Erzsébet tér északi részén, a József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található MOL Bubi állomáson várják a kerékpárosokat.

A BKK számára kiemelten fontos a környezetkímélő ? köztük a kerékpáros ? közlekedés fejlesztése, melynek célja, hogy a város lakói tiszta és fenntartható környezetben élhessenek. A Budapesti Közlekedési Központ többek között ezért fejleszti a fővárosi kerékpáros úthálózatot, ezért bővíti a MOL Bubi közbringa-rendszert, és ezért támogatja örömmel a Magyar Kerékpárosklub mostani kezdeményezését is. A Klub aktivistái és partnerei Budapesten összesen húsz, országosan pedig több mint negyven helyszínen kedveskednek reggelivel a bringázóknak. A fővárosban az Erzsébet tér mellett a Szent Gellért téren, a Kálvin téren és a Városligetben is érdemes lesz figyelniük a kerékpárosoknak!

Szóljon hozzá!