ZETApress

hírportál

A 2014-es év autói

Az év autói 2014Egy újabb autós őrület ütötte fel a fejét a Facebookon. A játékban Az év autója 2014 címet nyerhetik el a nevezők 12 kategóriában. A szervezők sem gondolták volna, hogy ilyen nagy sikere lesz a játéknak, hogy már az első két napban több mint 50 Facebook-csoport csatlakozott a kezdeményezéshez és a sok érdeklődő illetve nevező miatt még a szolgáltató szervere is lelassul (több száz autós nevezett és több ezer szavazó-látogató volt)!!!

Mindig van valami ami egy kicsit felforgatja a Facebook állóvizét olykor-olykor kis hazánkban. A mostani őrület Az év autói 2014 szépségverseny. A játékosok Az év autói 2014 címmel megjelenő naptárba kerülhetnek be, aminek a színvonalát a 2HOT.hu gyönyörű szép modelljei fogják emelni. A játékban minden autós részt vehet aki az autójáról feltölti a fotóját! 12 kategóriában mérettethetik meg az autójukat a résztvevők ? tudatta Lipták Melinda.

11 vezető autómárka és egy Retró-autókategóriában lehet elnyerni Az év autója 2014 címet de további meglepetéssel (meglepetésekkel) is készülnek a szavazóknak és a játékban résztvevőknek! A játékban kortól és típustól függetlenül lehet az autók fotóit feltölteni, ez abból is látszik, hogy van külön Retro-kategória is, ahova az első 2 napban több mint 50 nevezés érkezett! Egyenlőre amit még tudni lehet, hogy nem csak a naptárba lehet bekerülni, hanem értékes autós ajándékcsomagok is gazdára várnak.

Mivel a szervezők folyamatosan keresik a partnereket illetve jelentkeznek a támogatók, így ezen csomagok tartalmáról pontosat nem tudni. Egyenlőre annyit, hogy értékes csomagok lesznek! A játékosok autói a megszokott Facebook lájk gyűjtögetés helyett egy külön szavazat gomb megnyomásával tudják a szavazatokat beszerezni. Autótulajdonosok osztogatásra fel, gyűjtsetek nagyon sok szavazatot és nyerjétek el Az év autója 2014 címet! A játék kiemelt média támogatói: AutoMotorCenter.hu, 2HOT.hu, Rádió Kispest.

Elindult Magyarország legnagyobb Autó-szépségversenye, Az év autója 2014! 11 piacvezető márkában és a retro autó kategóriában lehet nevezni az autókat. A fődíj nem más mint Az év autói 2014 naptárba bekerülni, a 2HOT.hu szexi modelljeivel, de értékes autós nyereménycsomagok is gazdára várnak! A nevezés kor és típusfüggetlen így bárki bármilyen autóval nevezhet. Aki a legtöbb szavazatot kapja az győz! Szavazz és nevezz a Facebookon!

Szóljon hozzá!