ZETApress

hírportál

Gasztrofesztivál a Tabánban

Fitt Piknik a TabánbanIngyenes Fitt Piknik a Tabánban. Június 8-án szombaton első alkalommal rendezik meg a Tabánban a FitBalance Gasztrofesztivált. Az egész-napos, ingyenes Fitt Pikiniken látványfőzés, életmód-tanácsadás, szabadtéri edzések, zenés programok és kiállítók várják az érdeklődőket.

Vadonatúj tematikus rendezvény várja az érdeklődőket a Tabánban június 8-án. A FitBalance Gasztrofesztivál Fitt Pikniken nemcsak minőségi étel és italkínálat, hanem rengeteg szórakoztató, egészségnevelő program is várja a családokat. A rendezvény célkitűzése, hogy szórakoztató módon kapcsolja össze a szabadtéri időtöltést az egészséges életmóddal. Az események négy tematikus helyszínen zajlanak majd.

A Nagyszínpad napközben a tömegeket megmozgató sztáredzők és óráik helyszínéül szolgál. A látogatók együtt mozoghatnak mások mellett Béres Alexandrával, Katus Attilával, míg késő délutántól a zenéé a főszerep: 17 órától Király Viktor, 18 órától pedig Pápai Joci ad élő koncertet.

A Piknik Színpad ad otthont a látványfőzéseknek, itt a gasztrocsatornákról már jól ismert Marton Adrienn, a vegán konyha szakértői, Stőhr Gréta és Futács Gitta, a vegán kencék nagymestere, a Vegan Tunki Tunki, valamint a sztárséf Fördős Zé tartanak bemutatót és kóstolást a nagyközönségnek.

Az Egyensúly udvarban a jóga, tai chi és capoeira szerelmesei vehetnek részt ingyenes edzéseken, emellett interaktív beszélgetések és workshopok is színesítik a programkínálatot. A helyszín fő előadója Nagy Anna, de a capoeira hazai képviselői, Czanik Balázs és Marton Csaba is különleges órákkal készülnek ezen a napon.

Az Életforma udvar házigazdája Gajdos Tamás, az ATV híradósa lesz, aki moderátoraként vendégül látja dr. Menczel Zsuzsanna sportpszichológust, dr Beró Mariann belgyógyász-gasztroenterológust, Tánczos Lilla és Túróczi Réka motivációs előadókat, Tomán Szabina üzletasszonyt és Nagy Anna jógaoktatót. Az Életforma udvarban továbbá gyógynövény tanácsadás, kávékülönlegességek, kézműves aktivitások, arcfestés, agyagozás és kosárfonás várja kicsiket és nagyokat.

A helyszínen kézműves sajtok, kenyerek, mézek, ékszerek, iparművészeti termékek és rengeteg más portéka megvásárolható lesz az árusok standjainál. Az egész-napos rendezvényre a belépés ingyenes. További információ és részletes programok idekattintva olvashatók ? tudatta Keresztes Niki.

Szóljon hozzá!