ZETApress

hírportál

Márton a Kométa bringása

Alberto Contador és Ivan Basso ismét Magyarországon jártak! A Kométa jóvoltából Alberto Contador és Ivan Basso fogadta a Bringázz a Munkába! kampány legjobban teljesítő cégeinek képviselőit ? tudatta Tökölyi Anna.

A sport legendák csupán egy villámlátogatásra érkeztek Magyarországra Fran Contador kíséretében, aki az Alberto Contador Alapítvány és a Kometa Cycling Team vezetője. Vidd be kedvenced a munkahelyre! felhívással indult május 6-án a 16. Bringázz a munkába! kampány, mely május 31-én péntekig tartott. A kampány célja az volt, hogy megmutassa, milyen könnyen, gyorsan és szabadon lehet közlekedni ? akár munkába is járni ? bringával és ezzel növelje a kerékpározók számát a mindennapokban.

A kampány megálmodói szerették volna elérni, hogy minél többen üljenek nyeregbe azok közül is, akik eddig más módokon jártak be a munkahelyükre. A munkába bringázók között értékes nyereményeket sorsoltak ki, az pedig már csak egy hozzáadott meglepetés volt a végén, hogy a legjobban teljesítő cégek képviselői találkozhattak a kerékpározás igazi bajnokaival. Idén ősszel is lesz Bringázz a munkába! kampány szeptember 09?22-e között.

? Általánosságban én úgy gondolom, fontos, hogy a kerékpározás már gyermekkortól az életünk részévé váljon. Aki kiskorában megtanul kerékpározni, az nagyobb valószínűséggel fogja használni felnőtt korában is. Később már nehéz motiválni a felnőtteket, hogy kerékpározzanak, illetve a városok infrastruktúrájától is függ, hogy hol, mennyire lehetséges kerékpárral közlekedni a mindennapokban! Egy ilyen kezdeményezésnek azonban rengeteg pozitív hatása van, hiszen előjöhet a versenyszellem, van egy plusz motiváció és közben az életmódnak, környezettudatosságnak is jót tesz, ha bringával közlekednek a munkába! ? kommentálta Alberto Contador, hétszeres Grand Tour győztes a Bringázz a Munkába! kampányt.

A legjobban teljesítő vállalatok delegáltjai együtt ebédelhettek és beszélgethettek Alberto Contadorral és Ivan Bassoval. A meglepetés találkozó megálmodója Giacomo Pedranzini, a Kometa 99 Zrt. vezérigazgatója volt, aki örömmel támogatja az egészséges életmódot elősegítő kampányokat: A Kométa szeretné motiválni az embereket, hogy egészséges életmódot folytassanak a megfelelő étrend és a sport ötvözésével! Szabadidőben sportolásképpen kerékpározni remek dolog, de bringával menni a munkába autó helyett még szebb, hiszen a saját egészségünk mellett a környezetet is védjük. Akinek fontos a megfelelő életvitel, annak fontos a jó minőségű és finom ételek fogyasztása! Ez még egy okkal több, hogy a Kométa termékeket válasszák az emberek! Alberto és Ivan a legjobb nagykövetek számunkra, hiszen igazi bajnokok, akik valóban motiválhatják az embereket, gyerekeket a kerékpár használatára! Fontos jó példát mutatni! A Kométának van egy mottója: A szavak repülnek, a jó példa magával ragad!

Dina Márton csatlakozását is bejelentette a Kometa Cycling csapatához Ivan Basso, így Márton lesz az első magyar versenyző az Alberto Contador Alapítvány kontinentális alakulatában. Alberto és Ivan hamarosan ismét Magyarországra látogatnak majd, csapatuk Tour de Hongrie-s szereplése kapcsán, melyre június 11?16-án kerül majd sor.

Szóljon hozzá!