ZETApress

hírportál

Sztárok a Fun Zone-ban

Az aranycsapat tagjai pingpongoztak a vb-n. Birkózók és tévésztárok is játszottak a Hungexpon ? tudatta Müller Béla sajtófőnök. A legendás asztalitenisz aranycsapat tagjai is játszottak délután a Liebherr 2019 Asztalitenisz Világbajnokságon.

Jónyer István, Klampár Tibor és Gergely Gábor a Hungexpon zajló világverseny szurkolói zónájában ragadt ütőt. A trió több veretes eredményt produkálva 40 évvel ezelőtt nyert csapat-világbajnoki aranyérmet. A legendák ellen ? mint tegnap megírtuk ? ma 13 órától előzetes regisztrációt követően bárki ütögethetett. Gergely Gábor a vb sajtócsapatának elmondta, folyamatosan edzésben van.

? Ezt a játékot nem lehet abbahagyni. Rendszeresen asztalhoz állok a mai napig, és edzéseket is tartok, így nem esett nehezemre itt játszani ? fogalmazott a korábbi világklasszis, aki világbajnok társaival együtt a fotósok előtt pózolt a Nemzeti Sport húsvétvasárnapi számával, a phenjani vb-arany 40 éves évfordulója alkalmából megjelent, korabeli tudósításokat tartalmazó oldallal.

Gergely Gábor elmondta, rendszeresen játszanak bemutató mérkőzéseket is. ? Ezek a meccsek általában jó hangulatúak, és arról szólnak, hogy a játék szépségét megmutassuk. Ilyenkor rendre azt tapasztaljuk, hogy az embereket érdekli ez a sportág, de hát ezt lehet tapasztalni a jelenleg zajló vb-n is ? tette hozzá Gergely.

A vb ideje alatt a Fun Zone-ban folyamatosan játszanak az asztalitenisz hazai és nemzetközi sztárjai, illetve más sportágak jeles képviselői. Kedden a birkózó Lőrincz fivérek: Tamás és Viktor, valamint az Éjjel-Nappal Budapest szereplői is megfordultak a szurkolói zónában. Az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok Lőrincz Tamás otthonosan mozgott a pingpongasztal előtt. ? Kollégiumi éveim alatt beleszerettem ebbe a sportágba, azóta rendszeresen játszom, fantasztikus élmény volt a világbajnok legendákkal játszani ? mondta Lőrincz. A Liebherr 2019 Asztalitenisz Világbajnokság április 28-án vasárnapig tart a Hungexpon.

Szóljon hozzá!