ZETApress

hírportál

Elismerés a vb-nek

Elnöki elismerésKiváló rendezvény lett a pingpong világbajnokság. A Liebherr 2019 Asztalitenisz Világbajnokság megkapta az outstanding organisation, azaz a kiváló rendezvény minősítést ? tudatta Müller Béla sajtófőnök. A nemzetközi delegációk véleménye idekattintva olvasható.

Az ezt jelképező elismerést Thomas Weikert, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) elnöke adta át Nátrán Rolandnak, a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnökének az ITTF budapesti közgyűlésén. Lajtai Kristóf, a világbajnokság versenyigazgatója szerint igyekszenek a vb hátralévő időszakában ugyanezt a színvonalat biztosítani.

? Hatalmas elismerés, és roppant megtisztelő. Azért dolgozunk, hogy a hátralévő versenynapok alatt is ilyen legyen a világbajnokság megítélése ? mondta a sportvezető, aki hangsúlyozta: ezt a díjat mindenki megkapta jelképesen, aki részt vett a vb előkészítésében, és most is azért dolgozik, hogy zökkenőmentes legyen a budapesti világbajnokság. ? Kiemelkedő munkát végez a szervező bizottság, odaadó hozzáállást tanúsítanak az önkéntesek, de a médiacsapat is éjt nappallá téve dolgozik. Örülök, hogy ennek a jól működő gépezetnek az egyik alkatrésze lehetek ? mondta Lajtai Kristóf.

A világbajnokság április 28-án vasárnapig tart a Hungexpon. A vb ideje alatt a Fun Zone-ban folyamatosan játszanak az asztalitenisz hazai és nemzetközi sztárjai, illetve más sportágak jeles képviselői, ezen kívül zenészek és művészek is pingpongoznak. Holnap 13 órától a legendás aranycsapat tagjai: Jónyer István, Gergely Gábor és Klampár Tibor játszanak, valamint Lovas Petra is ütőt ragad. 14 órától két birkózónk: Lőrincz Tamás és fivére, Viktor lesz a Fun Zone vendége, valamint az Éjjel-Nappal Budapest szereplői közül Lali és Dávid pingpongozik.

Szóljon hozzá!