ZETApress

hírportál

Nem pihennek az alkotók

Pingpong nagyüzemA mű elkészült, az alkotók tovább dolgoznak. Nem volt olyan kérés, amit a szervezők ne tudtak volna teljesíteni. Kiváló volt az asztalitenisz-világbajnokság előkészítése ? ez a nemzetközi delegációk egyöntetű véleménye Budapesten.

A LIEBHERR 2019 Asztalitenisz Világbajnokság ma délelőtt elkezdődött és jövő vasárnapig, április 28-ig tart a Hungexpón. Felegyi Gábor, a Magyar Asztalitenisz Szövetség főtitkára értékelte a vb-előkészületek hajráját a világbajnokság sajtócsapatának.

? Úgy gondolom, hogy minden a helyére került, nagyjából 150 csapatot és 1500 delegáltat akkreditáltunk, igyekeztünk minden kérést teljesíteni. Nagyot hajráztunk, mert ahogy lenni szokott, egy sor olyan feladattal találtuk szembe magunkat, amilyenekre nem is számítottunk. Ilyen volt például az, hogy a vb előtt mindössze egy héttel kiderült: Észak-Korea legjobbjai elfelejtettek vízumot kérni. A lengyel és a magyar külügy hathatós közreműködésével minden megoldódott. Nagyon jó partnerre találtunk a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetségben, úgy néz ki, hogy minden szinten tudunk eredményesen együtt dolgozni ? mondta el a főtitkár.

Szóljon hozzá!