ZETApress

hírportál

Hullámzó Fradi

Horváth Attila vezetőedzőAz FTC férfi kézilabda csapata tegnap este 41:31-re legyőzte a sereghajtó Vecsés együttesét az Elek Gyula Arénában. Takács Gábor a meccs után Horváth Attila vezetőedzővel beszélgetett.

? Csapata az utóbbi hetekben igazi hullámvasutat járt be. Bár kikapott a három élcsapattól, a Tatabányától, a Szegedtől és a Veszprémtől, mindannyiszor nagyszerűen helytállt. A bakonyiak ellen nem sok hiányzott a bravúrhoz, egyetlen góllal maradtak alul. Ugyanakkor a jóval gyengébb Eger és Mezőkövesd otthonában vereséget szenvedtek.

H.A: A nagy-csapatok ellen felszabadultan játszhattunk, hiszen nem volt vesztenivalónk. Egerben sérülések miatt tartalékosan kellett kiállnunk, Mezőkövesden pedig nem bírtuk el az esélyesség terhét.

? Húsz mérkőzés után 18 pontjuk van. Elégedett?

H.A: Természetesen hiányzik az a 4 pont, amit Egerben és Kövesden elveszítettünk, azonban figyelembe kell venni, hogy sok fiatalt beépítettünk a csapatba. Azt hiszem, hogy jó úton járunk.

? Mit szól a női csapat sikeres BL-szerepléséhez?

H.A: Nagyon örülök a remek szereplésnek! A Rosztov ellen pokolian nehéz negyeddöntő vár a lányokra. Ha bejutnak a Final Fourba, természetesen testületileg kivonulunk a Papp László Arénába.

Szóljon hozzá!