ZETApress

hírportál

Nátránd Roland bizakodó

Nátrán RolandMához egy hónapra, április 21-én húsvétvasárnap kezdődik Magyarország legnagyobb asztalitenisz versenye, a 2019-es világbajnokság, amelynek a Hungexpo ad otthont. Póta Georgináról, csapatunk erősségéről idekattintva olvashatók.

Nátrán Roland, a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnöke szerint a Szervező Bizottság már az utolsó simításokat végzi az előkészületekben, és készen állnak arra, hogy akár a 2016-os Európa-bajnokság színvonalát is felülmúló világversenyt rendezzenek ? tudatta Müller Béla sajtófőnök.

? Persze nem szabad arról megfeledkeznünk, hogy a világbajnokság az a méreteiben is nagyobb rendezvény lesz. Jól jelzi az esemény fontosságát az, hogy csak a nemzetközi szövetség összesen 73 munkatársát regisztrálta a vb-re. Még tart a sajtóakkreditáció is, és már azt is lehet tudni, hogy 60 tévécsatorna vásárolja meg a közvetítési jogot világszerte. A számokat folytatva a versenyzőket és a csapathoz tartozó delegáció tagokat 13 szállodában szállásoljuk majd el ? számolt be az előkészületekről az elnök.

Jól halad a jegyértékesítés is. ? Akik az utolsó négy nap alatt látogatnának ki a világbajnokságra és még nincs jegyük, azoknak azt tanácsolom, hogy igyekezzenek, mert a vb finisére rohamosan fogynak a jegyek, de nagy az érdeklődés a világbajnokság első három napjára is ? emelte ki Nátrán Roland. A Hungexpon megrendezendő Liebherr asztalitenisz-vb április 28-án vasárnapig tart.

Szóljon hozzá!