ZETApress

hírportál

Találkozz Karembeu-vel!

Budapestre látogat Christain Karembeu világ- és Európa-bajnok labdarúgó, a Futsal Eb UEFA-nagykövete. A korábbi Real Madrid játékos a Budapest Sportarénában részt vesz a diáklabdarúgók díjátadásán. Az 53-szoros francia válogatott játékos élőben tekinti meg ma este fél 9-től a magyar válogatott továbbjutásáról döntő, Csehország elleni találkozót.

A sorsdöntő Magyarország?Csehország Futsal Eb-mérkőzésre ? melyen még bizakodhatunk a továbbjutást jelentő 2. hely megszerzésében ? újabb 300 jegyet hozott forgalomba az UEFA. A nagy érdeklődésre való tekintettel a lelátó első két sorát felszabadítva, 900 forintos egységáron kerültek forgalomba ezek a belépők, melyeket az Interneten lehetett igényelni. Akkora sikerük volt, hogy amint feltették, egyből elfogytak ? tudtuk meg Rozs Borbálától.

Christian Karembeu tegnap Debrecenbe látogatott és a Fehéroroszország ? Portugália mérkőzésen, a Főnix Csarnokban találkozott a szurkolókkal. A mezőny utolsó tagjaként bemutatkozó Portugália rendívül élvezetes, izgalmas meccsen 5-5-ös döntetlent ért el a fehéroroszokkal szemben. A D-csoport rangadójára, a spanyol-portugál mérkőzésre vasárnap kerül sor, de a fehéroroszoknak egy esetleges portugál vereség esetén is csak matematikai esélyük maradt a továbbjutásra, hiszen első találkozójukon 9-1-re kikaptak a spanyoloktól.

A második meccsüket is elveszítő szlovének számára tegnap este a Papp László Sportarénában befejeződött az Európa-bajnokság, mivel Oroszországtól szerdán 5-1-re kaptak ki. A szlovéneket 2:0-ra verő szerbek vasárnap az első helyért játszanak Oroszországgal.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Búcsú az Eb-től | ZETApress

Szóljon hozzá!