ZETApress

hírportál

Talma Balázsnál vendégeskedett

Talmácsi Gábor eleget tett Szalay Balázs autóversenyző meghívásának, és meglátogatta a Dakar versenyek hősét műhelyében. Szalay Balázs és Talma egy közös barátjuk Bakai Mátyás hagyományos december 30-i buliján beszélgetett a közelgő Dakarról, és az autóversenyző ekkor hívta meg a világbajnokot egy műhelylátogatásra.

Mivel Gábor szívesen kirándul a négykerekűek világába szívesen vette az invitálást is, és ellátogatott a Szalay Team főhadiszállására. A szerelők nagyon örültek Talmának, többen minden futamát megnézik a televízióban, és nagyon szorítanak Gábor sikeréért. A világbajnoknak nagyon tetszett a profi műhely, még Szalay Dakaros autójába is beülhetett ? tudatta a World Communication Company.

Balázs még barátunk, Bakai Mátyás party-ján említette meg, hogy szívesen megmutatná, hogyan készülnek ők az idei szezonra. Mivel már nagyon hiányzott a benzingőz, ellátogattam a Szalay Team bázisára. Meg kell, hogy mondjam lenyűgözött, hogy milyen professzionálisan készülnek, állnak össze az autók és kamionok a szezonra. Most csak a garázsban ülhettem be az autóba, de ha jobb idő lesz, talán a terepen is kipróbálhatom Balázs bivalyerős négykerekűit ? mondta el Talmácsi Gábor.

Szóljon hozzá!