ZETApress

hírportál

Póló-krimi a Komiban

Fradi?Brescia a KomibanAz utolsó másodpercben mentett pontot a Fradi ? tudtuk meg Takács Gábortól. Csaknem megteltek a Komjáti Uszoda lelátói tegnap este az FTC?Brescia férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén.

Aaron Younger, a zöld-fehérek ausztrál légiósa révén szerzett vezetést a Fradi, de a leforduló Christian Presciutti és Nikola Vukcsevics góljával már a vendégeknél volt az előny. Vámos Márton ismét igazolta klasszisát, kétszer is betalált, így az I. negyed után 3:2-re vezetett a Fradi.

A II. nyolc percben is fej-fej mellett haladt a két együttes. Pietro Figlioli egyenlített, majd Pohl Zoltán ismét vezetéshez juttatta a magyar bajnokcsapatot. Presciutti Nicholas lövése talált utat a magyar kapuba, ezután emberelőnyből Aaron Younger megszerezte második gólját, így megint a hazaiak álltak jobban: a nagyszünetben 5:4 volt az állás. A III. negyedben Vámos Márton harmadszor is beköszönt, a Fradi elhúzott 6:4-re, de villant Pietro Figlioli, majd Nicholas Presciutti is és máris 6:6-os döntetlent mutatott a eredményjelző.

A befejező játékrész elején elbizonytalanodtak a fradisták. Bár Vogel Soma kitűnően védett, sőt a blokkok is többnyire jól működtek, elől Varga Zsolt tanítványai sorra hagyták ki a helyzeteket. Az olaszok 8:6-os vezetésre tettek szert, de zöld-fehérek, no meg szurkolóik egy pillanatra sem adták fel a küzdelmet. 46 másodperccel a cége előtt Kállay Márk szépített, majd az utolsó másodpercben Stefan Mitrovic a közönség hatalmas üdvrivalgása közepette egyenlített. A végeredmény 8:8 lett!

Szóljon hozzá!