ZETApress

hírportál

Szavazzunk a legjobbakra!

61. Gála 2018Megkezdődött az internetes szavazás 2018 legjobb sportolóira. A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MÚOSZ) tagjai 61. alkalommal voksolhatnak a 11 kategória 10-10 jelöltjére ? jelentette be Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke délelőtt az M4 Sporton.

Az Elnökség hét, míg a Magyar Paralimpiai Bizottság négy kategóriában tízes-tízes jelöltlistákat állított össze, melyből január 31-én csütörtökön éjfélig lehet szavazni a legjobb 3-ra. Az Év góljára az M4 Sport honlapján január 14-én hétfőtől voksolhatnak a szurkolók. Az MLSZ Életműdíjast az MLSZ Elnöksége, az MSÚSZ-MOB Életműdíjast pedig a két szervezet közösen választja meg. Az MSÚSZ tízes listái idekattintva, míg az MPB tízes listái emide kattintva olvashatók.

Az M4 Sport ? Az Év Sportolója gálát élő tévéközvetítésen február 14-én csütörtökön 20 órától a Duna parti Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége. Az esemény sajtótájékoztatója február 4-én hétfőn 11 órakor ugyanott lesz, melyen a szervezők ABC-sorrendben ismertetik, hogy az egyes kategóriákban kik kerültek a Top3-ba.

Szóljon hozzá!