ZETApress

hírportál

A Kométa új ruhája

Bemutatták a Kométa Cycling Team új arculatát és csapatruházatát. Új logóval és csapatruházattal kezdte az évet az Alberto Contador és Ivan Basso által vezetett Kométa Cycling Team ? tudatta a Faster Promotion.

2019-ben Gobik ruhákban tekernek majd az Alberto Contador Fundación csapatai. A ruházatot minimál design jellemzi, fekete alapon fehér újakkal. Az alapítvány kerékpárosai az Invicible mezek mellett a márka Absolute rövidnadrágjait fogják viselni a 2019-es versenynaptár megmérettetésein. ? A Kométa Cyclin Teamnek egyértelmű, ambiciózus középtávú célkitűzései vannak, és ez kulcsfontosságú pont a számunkra ? mondta Alberto García, a Gobik vezérigazgatója, aki egyben elismerte az olasz piac vonzerejét is.

? A szenvedély az ami mindannyiunknak a legfontosabb. A Gobiknál nap mint nap bizonyítják, hogy élvezik, amit csinálnak, belemélyednek a legapróbb részletekbe, alázattal végzik a munkájukat és kiváló minőségű termékeket is szállítanak, sok innovációval és egyedi esztétikával. Korábban lehetőségünk volt megismerkedni egymással és lassan kibontakozott az együttműködés opciója is: meghívtak minket, hogy személyesen vizsgáljuk meg az általuk használt anyagokat, Albertonak lehetősége volt kipróbálni a ruhákat és meg volt elégedve a tapasztalataival ? hangsúlyozta Fran Contador, az alapítvány vezetője a csapat és a márka közös tulajdonságait. Jelenleg is folyik a Kometa Cycling Team felkészülése, hiszen februárban kezdődik majd a versenyszezon, ahol a megújult arculattal egyre jobb eredményekkel szeretnének szerepelni.

Szóljon hozzá!