ZETApress

hírportál

Terepakadályfutás Pakson

OCR PaksonKókai Flóra Dóra és Klenk Botond szerzett országos bajnoki címet Pakson. A hétvégén megrendezték a brutálATOM elnevezésű terepakadályfutó viadalt, melyen a 8+ kilométeres távon országos bajnokokat avattak ? tudatta az NVESZ Sajtó. Az előzmények idekattintva olvashatók.

A férfiaknál az OCR középtávú országos bajnokságot Klenk Botond nyerte meg, a legutóbbi dániai Európa-bajnokságon remeklő Martyin László előtt. Martyin az idei kontinensbajnokságon 15 kilométeren hibátlanul teljesített, ez akkor a 8. helyet jelentette számára. A paksi országos bajnokságon Martyin mögött Pratner Zoltán szerezte meg a bronzérmet.

A nőknél Kókai Flóra Dóra lett aranyérmes, megelőzve Páder Zsófiát és Kocsis Beátát. Az egyre népszerűbb paksi versenyen az országos bajnokságon kívül több távon is rajthoz lehetett állni, így több százan küzdöttek meg az akadályokkal. A terepakadályfutók következő országos bajnoksága szeptember 22-én lesz. A jövő szombaton Tokajban megrendezendő ExtrémTrailen 15+ kilométeren avatnak bajnokokat.

Szóljon hozzá!