ZETApress

hírportál

22. Cell-Cup Kézilabda Torna

Cell-Cup 2018. Veszprém ArénaFergeteges öt játéknap után befejeződött Veszprémben a 22. Cell-Cup nemzetközi kézilabda fesztivál. Idén 15 ország több mint 100 csapata indult nyolc korcsoportban ? tudatták sajtósaik. Az eredmények idekattintva találhatók.

A látványos megnyitó gálán a résztvevő országok zászlóvivőit és a csapatok képviselőit Lékai Máté válogatott kézilabdázó, a Telekom Veszprém játékosa vezette fel. A csoportmérkőzések ? melyek az érdeklődők számára ingyenesek voltak ? augusztus 13-án hétfőtől zajlottak Veszprém, Balatonfüred, Alsóörs és Várpalota 8 sportcsarnokában, míg a döntőknek a Veszprém Aréna adott otthont a péntek 17-ei zárónapon.

A kiélezett döntők győztesei oklevelet, érmeket és egyedi, kifejezetten a fesztiválra tervezett koronát vehettek át a tegnapi díjátadó gálán. A sportolókat és edzőiket a színvonalas mérkőzések mellett kulturális és szórakoztató programok (balatoni hajózás, állófogadás, szépségverseny, bulik) is várták egész héten át. A rendezvényre érkező közel kétezer fiatal, edzőik, kísérőik, szurkolóik mind örök élménnyel és rengeteg új barátsággal tértek haza. A hétfő-keddi versenynapról idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!