ZETApress

hírportál

Sportolók a Parlamentben

Tegnap délután Bajnai Gordon miniszterelnök részt vett az U20-as labdarúgó válogatott tagjainak és felkészítőinek kitüntetési ünnepségén, valamint elismeréseket adott át Egervári Sándor vezetőedzőnek és Erdei Zsolt ökölvívónak a Parlament Munkácsy termében.

Az eseményen jelen volt Varga Zoltán, a sportért felelős önkormányzati miniszter, Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke és Erwin Koeman, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya is. A fotók Vígh Alex felvételei.

Sportoló a Városházán

Amíg sporttársait a Parlamentben ünnepelték, Talmácsi Gábor gyorsasági motorversenyző ? aki a múlt pénteken még Valenciában tesztelt ? a Városháza Gobelin termében a Papp László Budapest Sportdíjat vette át Demszky Gábor főpolgármestertől.

Ő sem akármilyen társaságban lehetett. A Budapest Díszpolgára címet Eszterházy Péter író és Fischer Ádám karmester, a Budapestért-díjat Palya Bea népdalénekes előadóművész csak most vehette át, mivel a Főváros Napján egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudtak részt venni a Fővárosi Közgyűlés ünnepi ülésén.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Díjaztuk a legjobbakat | ZETApress
  2. Szoboravatás Terézvárosban | ZETApress

Szóljon hozzá!