ZETApress

hírportál

Toni megsérült La Mans-ban

X?TrialplakátToni Bou, a motoros teremtrial 11-szeres világbajnoka a Le Mans-i X?Trial versenyen súlyosabb balesetet szenvedett ? tudatta Jánosi Katalin PR menedzser. Suerte (sok szerencsét spanyolul) és gyorsan térj vissza Toni! ? árasztják el jókívánságokkal a 11-szeres világbajnok honlapját.

A Trial csapat legendája, a jelenlegi világbajnok Toni Bou 18-án vasárnap este súlyos balesetet szenvedett a Le Mans-i X?Trial versenyen Franciaországban. A Repsol Honda Team tagja egy betonelemmel ütközött, így kénytelen volt feladni a versenyt. Kivizsgálásra kórházba vitték Le Mans-ban. Hétfőn egy orvosi team vizsgálta meg alaposan dr. Joaquim Terricabras vezetésével a barcelonai Creu Blanca Klinikáról. Megerősítették, hogy az öt ágyéki csigolyából három (L2-L3-L4) megsérült.

Toni személyesen üzeni nekünk: Ne aggódjatok, biztosan ott leszek Budapesten! A csapatvezető szerint ez most azt jelenti, hogy a sevillai versenyen nem vesz részt, de a párizsi eseményen a pontszerzés miatt lehetőség szerint ott lesz, a március 29-ei budapesti megmérettetése viszont egyáltalán nem lesz veszélyben. A vártnál tehát jóval nagyobb izgalmakkal érkezik Budapestre a világbajnokság. Hatalmas a tét!

Szóljon hozzá!